• PRO TV
  • Succesul nu a venit peste noapte nici măcar pentru Mădălina Ghenea. Actrița a vorbit deschis despre sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă, încă de la 14 ani: „Nu este ușor”

Succesul nu a venit peste noapte nici măcar pentru Mădălina Ghenea. Actrița a vorbit deschis despre sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă, încă de la 14 ani: „Nu este ușor”

Succesul nu a venit peste noapte nici măcar pentru Mădălina Ghenea. Actrița a vorbit deschis despre sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă, încă de la 14 ani: „Nu este ușor”

Mădălina Ghenea este stabilită de mulți ani în Italia, unde a reușit să își construiască o carieră impresionantă atât în actorie, cât și în domeniul modelling-ului.

 

Gallery

Deși pare că Mădălina Ghenea primește totul pe tavă, adevărul este cu totul altul. Românca a mărturisit că a fost nevoită să facă multe sacrificii pentru a avea toate lucrurile de care se bucură în ziua de astăzi și nu au fost deloc ușoare.

Mădălina Ghenea a obținut tot ce are după multe sacrificii

Chiar dacă are o viață la care mulți doar visează, Mădălina Ghenea nu a obținut-o peste noapte și a fost nevoită să facă foarte multe sacrificii. Primul dintre ele, care se numără și printre cele mai grele, a fost făcut chiar la vârsta de 14 ani, atunci când a fost nevoită să plece de acasă.

Cu multă muncă și multă determinare, Mădălina Ghenea a reușit să ajungă pe culmile succesului, dar acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să mai muncească, pentru a-și menține reputația.

Citește și:

„Se împlinesc 23 de ani de carieră. Dacă trebuie să dau o rețetă, un ingredient foarte important pentru această rețetă este foarte multă muncă. Fiind 23 de ani, dacă facem un calcul, înseamnă că eu când am început să muncesc, până la urmă, pentru că este o muncă, aveam 14 ani.

Este un exemplu foarte bun de sacrificiu. Să pleci de la 14 ani de acasă nu este ușor. E un domeniu foarte dificil, cu multă competiție”, a povestit Mădălina Ghenea pentru „La Măruță”.

Mădălina Ghenea și-a dorit să devină o actriță și un model de renume

Încă de când era mică, Mădălina Ghenea a știut ce își dorește să facă. Actrița nu s-a lăsat intimidată nici de drumul anevoios, dar nici de greutățile care și-au făcut apariția pe parcurs și a muncit până a ajuns acolo unde și-a dorit încă de la bun început.

Citește și:

„Da, am visat să ajung aici, pentru că e frumos să visezi și să faci ce-ți place. Eu am această binecuvântare și noroc să fac ce-mi place. Sunt și momente grele, recunosc, dar sunt, cu siguranță, binecuvântată”, a mai spus românca.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni