• PRO TV
  • Dr. Florin Onisim, oncolog: "Reteta Monicai Tatoiu va creste rata mortalitatii la bolnavii de cancer"

Dr. Florin Onisim, oncolog: "Reteta Monicai Tatoiu va creste rata mortalitatii la bolnavii de cancer"

Dr. Florin Onisim, oncolog: "Reteta Monicai Tatoiu va creste rata mortalitatii la bolnavii de cancer"

"M-am vindecat de cancer", afirma acum trei luni Monica Tatoiu, dupa o serie de analize medicale efectuate in America. Rezultatele analizelor din SUA contraziceau analizele din Romania si din Austria, care aratau ca doamnei Tatoiu ii revenise cancerul de care a suferit la 23 de ani.

Atunci, doamna Tatoiu a sugerat ca ceea ce i-a facut foarte bine a fost o reteta naturista pe baza de miere, laptisor de matca si polen. Si desi multi pacienti diagnosticati cu diferite forme de cancer s-au aratat interesati de aceasta reteta, recomandarea Monicai Tatoiu a starnit o multime de critici dure in lumea medicala.

In editia Happy Hour din 5 septembrie, Monica Tatoiu s-a confruntat cu cei care ii dezaproba reteta. Cel mai dur critic a fost Florin Onisim, medic oncolog, care a afirmat transant ca: “Daca ne intalnim peste un an vom vedea ca din cauza aceste retete rata mortalitatii de cancer a crescut, iar multi pacienti care erau pe tratament anti-cancer de linia intai, vor trece pe tratament de linia a doua, mult mai scump si mai plin de riscuri”.

Doctorul Onisim spune ca laptisorul de matca si polenul sunt nocive pentru bolnavii de cancer.  Si Stella Hanusz , presedintele Asociatiei Romane de Cancer "Destine Comune" considera ca promovarea acestei retete de catre Monica Tatoiu poate face mai mult rau decat bine pentru ca: “Multi pacienti diagnosticati cu cancer au folosit-o , au spus ca se simt mai bine, au decis sa renunte la tratamentul alopat si din experienta mea de ani de zile, renuntarea la medici duce la metastaze sau la deces”.

Ca raspuns la aceste afirmatii, Monica Tatoiu a spuns ca: "Eu am asistat la atatea greseli medicale, adevarul nu este absolut, nimeni nu este pastratorul adevarului absolut, dar eu pot spune ca dupa acesta reteta eu nu mai am nimic".

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni