• PRO TV
  • Corina Caragea a vazut finala Ligii Campionilor de la Madrid din tribune FOTO!

Corina Caragea a vazut finala Ligii Campionilor de la Madrid din tribune FOTO!

Corina Caragea a vazut finala Ligii Campionilor de la Madrid din tribune FOTO!

Corina Caragea, prezentatoarea Stirilor Pro Tv din sport, a avut parte de o saptamana magica in care s-a simtit mandra ca este romanca. “Am asistat la doua meciuri istorice. Am inceput saptamana in tribune, la finala de Liga Campionilor la handbal, unde le-am sustinut pe fetele de la Oltchim, si am terminat-o tot in tribune la finala Champions League la fotbal, castigata de un roman.”, povesteste cu mandrie vedeta Pro Tv.

Spectacolul de la Madrid de pe teren, dar si din tribune a fost de neuitat pentru Corina Caragea: "A fost prima mea finala de Champions League vazuta pe viu, intre 80.000 de suporteri. Mai fusesem anul trecut la semifinala, la Londra, dar acum a fost altfel. M-am dus special pentru meci, m-am cazat la un hotel in aceeasi zona cu celebrul Santiago Bernabeu si am plecat dupa meci direct la aeroport. Atmosfera pe stadion a fost de neuitat, am cantat impreuna cu suporterii, am fost mandra la final ca un roman de al nostru a castigat marele trofeu, am asistat la spectacolul de artificii, dar si coregrafiile celor doua galerii”.

Pe langa savurarea fotbalului si a spectacolului din jurul lui, Corina Caragea s-a bucurat pentru doua zile si de obiectivele turistice din orasul-gazda. Si cum Spania este tara ei preferata, prima vizita in capitala acesteia, Madrid, trebuia sa fie savurata la maxim: “Am profitat de cele 30 de grade si m-am plimbat prin Parcul Retiro, nu am ratat Palatul Regal, Puerta Del Sol - o piata ca un furnicar, kilometrul zero cu sute de suporteri adunati acolo inainte de meci si care este cea mai populara zona din orasul vechi. Am lenevit la o terasa in fata unei inghetate delicioase, iar apoi am fost sa vad si unde se organizeaza coridele - cea mai mare arena din lume pentru luptele cu tauri, insa nu am intrat sa asist la un astfel de spectacol”, isi aminteste prezentatoarea Stirilor Pro Tv din sport.

Chiar daca nu a avut la ce moment de sarbatoare sa asiste, Corina nu a ratat sa viziteze Plaza de Cibeles, locul unde suporterii echipei Real Madrid se aduna sa petreaca dupa victoriile echipei. Corina insa a sarbatorit izbanzile romanilor cu fericire in suflet si lacrimi de bucurie in ochi.




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni