• PRO TV
  • Jennifer Lopez a PLANS pe scena cand a cantat o piesa despre fostii ei parteneri de viata! VIDEO

Jennifer Lopez a PLANS pe scena cand a cantat o piesa despre fostii ei parteneri de viata! VIDEO

Jennifer Lopez a PLANS pe scena cand a cantat o piesa despre fostii ei parteneri de viata! <span style="color:#f00;">VIDEO</span>

Jennifer Lopez a plâns pe scena, dupa ce a interpretat o piesa despre fostii ei parteneri de viata, in cadrul show-ului special pe care artista l-a sustinut, sâmbata seara, pentru a marca cea de-a 15-a aniversare a cazinoului Mohegan Sun din statul american Connecticut.

"Voi cânta ultimul cântec despre dragoste pe care l-am compus", a declarat in fata spectatorilor Jennifer Lopez - care s-a despartit recent de sotul ei Marc Anthony -, inainte de a interpreta o versiune acustica a hit-ului ei "If You Had My Love". "Multe lucruri s-au schimbat de atunci", a adaugat artista.

Jennifer Lopez, in vârsta de 42 de ani, a interpretat apoi piesa "Until It Beats No More", in timp ce dansatorii din trupa ei prezentau o coregrafie speciala, portretizând-o, prin dans, pe artista americana si pe unii dintre fostii ei soti sau parteneri de viata. O dansatoare care semana foarte mult cu Lopez a dansat cu alti dansatori care semanau cu P. Diddy, Cris Judd si Ben Affleck , informeaza people.com.

Ultimul cuplu de dansatori a repetat coregrafia dansului realizat de Jennifer Lopez si Marc Anthony pe scena emisiunii "American Idol", in luna mai, cu doar câteva saptamâni inainte de a-si anunta despartirea.

Dupa acest dans, Jennifer s-a adresat din nou publicului, spunând: "Am facut o calatorie in memorie" - iar apoi a inceput sa plânga pe scena, in aplauzele spectatorilor.

Insa artista nu a avut parte doar de momente de tristete cu ocazia acestui show. O fotografie a gemenilor ei - Max si Emme, in vârsta de trei ani si jumatate - a fost proiectata pe scena, iar artista a declarat la final: "Exista dragoste - iar apoi, exista din nou dragoste".

Casatoria cu Marc Anthony a reprezentat cel de-al treilea mariaj pentru Jennifer Lopez, nunta având loc in secret, la doar cinci luni dupa ce cântareata s-a despartit de actorul Ben Affleck. Ea a mai fost casatorita cu ospatarul cubanez Ojani Noa, din februarie 1997 pâna in ianuarie 1998. Dupa o relatie de câtiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), Lopez s-a casatorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divortat in iunie 2002, dupa o casatorie ce a durat 10 luni.

Mediafax

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni