• PRO TV
  • Mihai Petre a filmat o secventa de amor cu Adela Popescu

Mihai Petre a filmat o secventa de amor cu Adela Popescu

Mihai Petre a filmat o secventa de amor cu Adela Popescu

Aniela Elefterios (Adela Popescu) si Radu Vulturesco (Mihai Petre) traiesc o noapte pasionala de iubire in episodul de miercuri, 7 aprilie al serialului “Aniela”, difuzat de la ora 20.30, ACASA.

Adela Popescu a filmat aceasta secventa de dragoste in perioada in care a avut mana in ghips ca urmare a accidentului pe care l-a suferit pe partia de schi, in vacanta de iarna. Secventa a fost filmata cu mare grija, iar ghipsul actritei nu va fi sesizabil in episodul care va fi difuzat ACASA miercuri seara.

 “A doua secventa de dragoste dintre Aniela si Radu se intampla intr-o perioada in care cei doi se inteleg foarte bine. Ineditul scenei a constat in faptul ca eu aveam inca mana in ghips si trebuia sa filmez  in asa fel incat sa nu se vada. Dar a mai intervenit o problema, cada era plina cu apa, iar ghipsul nu trebuia sa se ude. Cu grija la atatea lucruri, pana la urma, tot s-a udat putin, asa ca dupa aceasta secventa, pentru ca urmau si altele, a trebuit sa usuc ghipsul cu feonul vreo trei ore, apoi m-am intors la treaba”, spune Adela Popescu, interpreta Anielei Elefterios.

Mihai Petre
, actorul care il interpreteaza pe Radu Vulturesco, povesteste: “Stateam intr-o cada destul de mica si trebuia sa ne tot sucim in conditiile in care Adela avea mana in ghips. In ciuda tuturor lucrurilor la care trebuia sa fim atenti, ne-am relaxat si a iesit foarte bine. Secventele de genul acesta sunt ca o coregrafie, iar antrenor este regizorul”.

Mihai Petre poate fi vazut in fiecare vineri la "Dansez pentru tine", pentru ca face parte din juriul competitiei.


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni