• PRO TV
  • Taurii sunt in mare forma si au parte de reusite. Horoscopul zilei de 10 februarie

Taurii sunt in mare forma si au parte de reusite. Horoscopul zilei de 10 februarie

Taurii sunt in mare forma si au parte de reusite. Horoscopul zilei de 10 februarie

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

VARSATOR

Inca va mai ganditi daca sa mai prelungiti un contract sau va pastrati jobul de baza, in speranta ca o s-apara vreo oferta mai avantajoasa.

PESTI

Par sa se complice niste lucruri, in loc sa va fie mai usor, dar veti gasi o cale de comunicare atat cu sefii, cat si cu subalternii, la locul de munca.

BERBEC

O sa va puneti de acord cu niste angajatori, sponsori, in privinta unor aspecte care tin de bunul mers al unei afaceri sa se respecte toate conditiile prestabilite.

TAUR

Sunteti in mare forma, va reuseste tot ce va propuneti. Va aflati pe un varf energetic si o sa va puteti implini, singuri, orice dorinta.

GEMENI

Va parvine un raspuns de la o agentie imobiliara si o sa puteti vinde sau cumpara o locuinta, sa va si mutati, posibil si cu chirie, pentru o vreme.

RAC

O sa depuneti eforturi suplimentare ca sa va reuseasca un proiect cu care vreti sa dati lovitura, dupa ce ati avut o perioada lunga de pregatiri.

LEU

V-ar putea intra niste bani si sa platiti cu ei diverse maruntisuri care ramaneau intotdeauna la coada listei de prioritati.

FECIOARA

O sa va parvina un raspuns de la angajator, ca trebuie sa mai asteptati vreo trei luni, dar poate sansa voastra vine din alta parte.

BALANTA

Pot veni bani de la serviciu, pentru c-o sa munciti mai mult sau pentru ca va conta si o diploma de absolvire a unor studii, un masterat.

SCORPION

Ati putea semna un act de vanzare cumparare si sa puneti banii la pastrare sa va luati ceva in schimb cand o fi si-o fi.

SAGETATOR

Va ganditi la un program mai lejer la slujba, sa va ramana timp si pentru familie, sa faceti miscare, sa va ocupati de educatia celor mici.

CAPRICORN

Se observa o reusita in plan intelectual, luati un examen, dupa care veti da o fuga prin imprejurimi la schi, la sanius, sa va limpeziti gandurile.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni