• PRO TV
  • Gestul eroic al Printului Harry. Cum a salvat viata unui rival in timpul unui meci de polo

Gestul eroic al Printului Harry. Cum a salvat viata unui rival in timpul unui meci de polo

Gestul eroic al Printului Harry. Cum a salvat viata unui rival in timpul unui meci de polo

Printul Harry a salvat viata unui om de afaceri american, intervenind rapid in momentul in care rivalul sau din timpul unei partide de polo a cazut de pe cal si a ramas inconstient la pamant.

Fiul mai mic al printului Charles, in varsta de 27 de ani, a fost primul care s-a dat jos de pe cal, pentru a veni in ajutorul barbatului care a cazut de pe cal in urma unei coliziuni produse in timpul unei partide caritabile de polo, desfasurata in Brazilia Luna trecuta, scrie MEDIAFAX.

Harry a reusit sa-l pozitioneze pe americanul Bash Kazi astfel incat acesta sa-si revina, iar Crucea Rosie Britanica a anuntat ulterior ca felul in care a actionat i-a salvat viata barbatului in varsta de 41 de ani.

Bash Kazi a declarat pentru The Washington Post: "Printul Harry a fost primul care a sarit de pe cal. El a facut ce trebuia, m-a rostogolit ca sa se asigure ca-mi recapat cunostinta. imi amintesc ca primul lucru pe care l-am vazut cand mi-am revenit au fost ochii lui albastri".

Omul de afaceri american l-a numit pe Harry " o persoana deosebita" si un "adevarat gentleman".

Actiunea caritabila la care cei doi participau strangea fonduri pentru fundatia Sentebale, infiintata de Printul Harry in 2006 pentru activitati destinate ajutarii populatiei din Lesotho, o tara mica din Africa.

In final, echipa printului a castigat meciul respectiv cu scorul de 6-3.



Foto: GETTY IMAGES

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni