• PRO TV
  • Il recunosti? Sigur ca NU. Nici macar cei mai fideli fani ai acestui actor nu si-au dat seama cine e

Il recunosti? Sigur ca NU. Nici macar cei mai fideli fani ai acestui actor nu si-au dat seama cine e

Il recunosti? Sigur ca NU. Nici macar cei mai fideli fani ai acestui actor <span style="color: rgb(255, 0, 0);">nu si-au dat seama cine e</span>

Transformare uluitoare pentru un actor britanic. Acesta joaca rolul unui canibal in filmul SF Cloud Atlas, a carui premiera va avea loc la editia a 37-a Festivalul International de Film de la Toronto.

"Am cinci roluri cameo in acest film ciudat si ambitios. Am multe scene de crime si violuri", a spus Hugh Grant pentru revista Empire.


Cu siguranta este un rol atipic pentru actorul britanic, care ne-a obisnuit cu partituri romantice, de vesnic indragostit.

Transformarea lui Grant din barbatul educat de varsta mijlocie intr-un canibal cu fusta care traieste intr-o lume post-apocaliptica din viitor este aproape la fel de socanta ca schimbarea de sex prin care a trecut unul dintre cei trei regizori ai filmului, Lana Wachowski.

Criticii l-au primit cu bratele deschise, incluzandu-l in top 10 filme de vazut la Toronto.

Cloud Atlas este adaptarea pentru marele ecrane a best-seller-ului lui David Mitchell. Actiunea are loc pe mare, pe o insula post-apocaliptica si intr-o editura contemporana. Personajele interactioneaza explorand teme ca sclavia si felul in care invingatorii rescriu trecutul.

Hugh Grant ii are alaturi in film pe Tom Hanks, Hugo Weaving, Halle Berry si Susan Sarandon.

Ai vazut-o mereu in tinute discrete. Ce cantareata din Romania ascundea acest corp sub hainele decente. FOTO 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni