• PRO TV
  • In urma cu doar cateva luni, ii era rusine sa iasa din casa, iar acum apare pe catwalk. O transformare uluitoare: VIDEO

In urma cu doar cateva luni, ii era rusine sa iasa din casa, iar acum apare pe catwalk. O transformare uluitoare: VIDEO

In urma cu doar cateva luni, ii era rusine sa iasa din casa, iar acum apare pe catwalk. O transformare uluitoare: VIDEO

20 de milioane de utilizatori s-au uitat timp de cateva luni la videoclipul postat de Cassandra Bankson pe YouTube. Dupa ce un dermatolog a preluat cazul ei, tanara de 19 ani este aproape de nerecunoscut.

Semnele lasate de acnee pe chipul ei s-au vindecat in proportie de 70%, in numai trei luni.

Cassandra povestea atunci pe YouTube ca ii era rusine sa mearga si la scoala, iar din cauza glumelor pe care le faceau colegii pe seama aspectului tenului ei a ajuns sa se izoleze.

Gratie ajutorului primit de la un specialist, Cassandra este acum model. A fost invitata inclusiv sa prezinte pe catwalk la Saptamana Modei de la New York.

"Ma simt altfel. Sunt mult mai increzatoare in fortele mele si sunt fericita", spune Cassandra.

Tanara din California a mai marturisit ca a decis sa-si faca publica povestea pentru a oferi un exemplu si altor persoane care se confrunta cu aceeasi problema.



"Femeile sunt mai increzatoare in ele insele cand se machiaza. Cel mai important este, insa, sa se simta bine in pielea lor cu sau fara machiaj", explica ea in clipul care a adunat aproape 40 de milioane de click-uri.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni