• PRO TV
  • Fustita care poate fi "sfasiata" sau calendarul care promoveaza epilatul inghinal: Cele mai interesante campanii publicitare. FOTO

Fustita care poate fi "sfasiata" sau calendarul care promoveaza epilatul inghinal: Cele mai interesante campanii publicitare. FOTO

<span style="color:#f00;">Fustita care poate fi "sfasiata" </span>sau calendarul care promoveaza epilatul inghinal: Cele mai interesante campanii publicitare. FOTO

In lupta pentru a convinge clientii de servicii premium, publicitarii nu se dau in laturi de la campanii neconventionale, care sa transmita perfect mesajul dorit.

1. Weight Watchers isi incurajeaza membrii sa adopte un stil de viata sanatos, iar campania de fata, numita "Together", a fost conceputa de Euro Rscg Group Elvetia si a fost lansata in 2009.



2. Campania de mai jos vine din Polonia si promoveaza grija fata de cainii de curte, care, ca si multi dintre cainii de la tara din Romania, isi petrec toata viata legati intr-un lant scurt.



3. Agentia Frank Advertising din Norvegia a lansat aceasta campanie cu "membre detasabile" in decembrie 2011, pentru a promova seria "The Walking Dead", care devenea disponibila pe iPhone 4S.



4. Ismet Dural are propria lui clinica, unde face circumcizii. Agentia: Healthy People by Grey, Istanbul, Turcia.



5. Ingenioasa si extrem de sexy. Este campania de promovare a revistei pentru barbati (cum altfel?!) "Che".



6. 2 in 1: Oferta si interviu de angajare in acelasi timp. Mesajul detasabil contine o problema ce trebuie rezolvata.



7. Clientii si partenerii au avut la dispozitie, in 2011, un calendar care demonstreaza cat de "delicata" este epilarea cand apelezi la salonul WAXHOUSE BETRIEBS din Germania.



8. Grup de sprijin pentru persoane cu dizabilitati.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni