• PRO TV
  • Accidente buclucase, dar cu happy end, in Apropo Tv - VEZI EDITIA INTREAGA

Accidente buclucase, dar cu happy end, in Apropo Tv - VEZI EDITIA INTREAGA

Accidente buclucase, dar cu happy end, in Apropo Tv - VEZI EDITIA INTREAGA

Nu de putine ori, hainele sub care isi ascund partile apetisante capata vointa proprie si le joaca vedetelor tot soiul de feste.

Duminica, 29 noiembrie, de la 13:05, la Pro Tv, Apropo Tv trecut in revista momentele in care unele dintre cele mai sexy femei din Romania au ramas pe ici pe colo golase, spre incantarea barbatilor. Istoria arata insa ca aceste mici accidente nu au luat turnura unor drame, ba dimpotriva, persoanele in cauza au avut numai de castigat.

Sutienul Nicoletei Luciu i-a „parasit” sanii in timp ce sex simbolul alerga pe teren in fata dinamovistilor, Cosmina Pasarin a ramas fara fusta sub care nu mai purta nimic in timpul unei prezentari de moda, iar Andreea Mantea si-a aratat un san in timpul energicului dans tiganesc de la Dansez pentru tine. Exemplele picante nu se opresc insa aici. Duminica, in Apropo Tv, Oana Bercaru, Andreea Spatar si Daniela Crudu au defilat cu momente similare. Victor Slav, Dan Bittman si Jean de la Craiova au vorbit despre accidentele buclucase care le-au dat de furca vedetelor.     

Pe site-ul apropotv.protv.ro, gasesti atat editiile intregrale, cat si cele mai bune momente din emisiune. Vezi aici editia din 29 noiembrie!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni