• PRO TV
  • ProTV implineste 17 ani. Maratonul "Pro TV e al tau!", sambata, de 1 Decembrie

ProTV implineste 17 ani. Maratonul "Pro TV e al tau!", sambata, de 1 Decembrie

ProTV implineste 17 ani. Maratonul "Pro TV e al tau!", sambata, de 1 Decembrie

De 1 Decembrie, Ziua Nationala a romanilor, ProTv sarbatoreste 17 ani de existenta in casele si in sufletele celor pentru care “Gandeste liber!” nu este un simplu indemn, ci o intreaga stare de spirit.

De-a lungul celor 17 ani, Pro TV a oferit mai mult decat entertainment, a aratat ce inseamna curajul de a fi original, de a deschide drumuri, puterea de a fi lider, dorinta de a schimba metehnele care umbresc si de a pastra mandria de romani. Fiecare cu credintele, valorile si visurile sale, si in acest an, romanii sunt uniti de aspiratiile si dorinta de a trai intr-o Romanie mai buna, iar ProTv ii indeamna: “Gandeste liber – ROMANIA e a TA, pentru ca numai impreuna pot forma “Statele Unite ale Romaniei”, tara in care copiii vor dori sa traiasca si sa-si implineasca “visul romanesc”.

Pentru ca romanii stiu sa se distreze ca nimeni altii, sarbatoarea tine la ProTv 3 zile si 3 nopti. Petrecerea incepe insa in avans, joi seara, 29 noiembrie, de la 20.00, cind starurile din “Las Fierbinti” se reunesc intr-o productie de exceptie si ii aduc pe romani in “Statele Unite ale Veseliei”, ca doar nu degeaba “au ars-o pe comedie” tot anul.



Pe 29 noiembrie, de la 20.00, telespectatorii au intalnire in episodul special din “Las Fierbinti” cu personajele din cel mai tare serial romanesc, dar si cu invitati cu greutate, povesti deosebite si umorul specific cu care productia si-a cucerit milioane de fani. Oana Pellea, Maia Morgenstern, Ileana Stana Ionescu, Horatiu Malaele, Ion Besoiu sau Loredana sunt cateva dintre numele mari care vor aparea in visul lui Vasile (Gheorghe Ifrim), cel care da nastere intregii actiuni a filmului. O premiera absoluta pentru Romania este faptul ca intregul episod special este unul in versuri: intamplarile au loc in visul primarului Vasile, iar personajele vorbesc in rime alese, bine ticluite si cu umor. Imaginatia nu va cunoaste limite in lumea fantastica ce ia nastere in visul primarului, astfel ca acesta va deveni, pret de o ora si jumatate, un tiran care, ajutat de Dalida (Ecaterina Tugulea) si Robi (Leonid Doni), va interzice alcoolul si desfraul in sat, din dorinta de a face din Fierbinti un exemplu pentru intreaga tara. Revoltati, satenii isi gasesc speranta in Celentano (Adrian Vancica), cel care devine un adevarat erou eliberator fierbintean. Cu decoruri speciale, costume impresionante si machiaje pe masura, personajele din “Las Fierbinti” capata o alta dimensiune in visul primarului Vasile, astfel ca episodul special in versuri va fi o intalnire cu adevarat unica pentru telespectatorii Pro Tv.

Vineri dimineata, pe 30 noiembrie, de la ora 10.00, micutii telespectatori se pot bucura impreuna cu parintii lor de filmul animat “Madagascar 2: Evadare in Africa”. Leul Alex, zebra Marty, hipopotamita Gloria si girafa Melman, simpaticele animale fugite de la zoo, trec printr-o multime de aventuri pe continentul african, unde ajung sa cunoasca familia lui Alex.

Dansez pentru tine” se apropie de finala sezonului cu numarul 13, iar tensiunea este mai mare ca niciodata, insa la ceas de sarbatoare perechile vor lasa deoparte rivalitatile si vor arata ca romanii stiu sa lupte pentru a-si indeplini visurile, fiind caracterizati de entuziasm si fair-play.

1 Decembrie se sarbatoreste intr-o mare familie, aceea a romanilor care stiu sa se bucure, stiu sa traiasca si pentru care “Gindeste liber!” este un mod de viata. Primele care dau tonul distractiei la ProTv sint chiar vedetele postului care vin in formatie completa, impreuna cu familiile lor, pentru a demonstra ca doar entertainmentul de calitate si mentalitatea potrivita dau nastere  unei Romanii a tuturor posibilitatilor.

ProTv e al tau!” este productia care reuneste cele mai tari show-uri ProTv ale anului si va fi difuzata incepind de la ora 13.30. Prezentata de carismaticii Smiley si Pavel Bartos, emisiunea va auce laolalta talente din cele mai tari show-uri de la Pro Tv: “MasterChef”, “Dansez pentru tine”, “Romanii au talent” sau “Vocea Romaniei”. Dupa savurosul format “MasterChef”, emisiunea reuneste vedetele ProTv intr-o postura in care publicul nu a mai avut ocazia sa le vada pana acum: Olivia Steer, Dana Rogoz, Amalia Enache, Iulia Vantur, Laura Cosoi, Razvan Fodor, Octavian Strunila sunt doar o parte dintre cei 16 care vor gati pentru a fi judecati de catre temutii jurati de la “MasterChef”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu.

“Concurentii” emisiunii “ProTv e al tau!” isi vor dezvalui povestile, condimentate cu cele mai bune momente din emisiunile de divertisment din ultimul an, iar cei mai apreciati 8 dintre ei vor trece in etapa a doua, in care vor avea de pregatit un fel de mancare specific romanesc, cu ingrediente surpriza. In timp ce unii isi vor demonstra talentele culinare, in platou vor reveni concurenti si castigatori de la emisiunile care au schimbat destine si au implinit visuri: “Romanii au talent”, “Dansez pentru tine”, “Vocea Romaniei”. Se va canta, se va dansa, se vor face numere de magie si acrobatii, toate pentru a sarbatori, cu bucurie, curaj si speranta mindria de a fi roman.

De la 17.30, “Happy Hour” isi invita telespectatorii sa isi faca bagajele sis a urce la bord: Arca lui Maruta pleaca spre viitorul pe care il visam cu totii! Romani extraordinary, campioni in toate domeniile isi unesc fortele pentru a pune bazele Romaniei visurilor noastre: sportivii Gabi Szabo, Roxana Cocos si Elisabeta Lipa, artistii Andra, Marius Mihalache si Laura Lavric, designerul Alexandru Ciucu si romanul adoptat recent de tara noastra, Wilmark, urca pe Arca lui Maruta si pornesc pe drumul spre Visul Romanesc!




Si tot pe 1 Decembrie, Maruta face o a doua invitatie, in Statul Romanilor Talentati! acasa la ambasadoarele traditiei romanesti, Fetele de la Capalna, “Happy Hour” dezvaluie cum incepe o legenda si ce fel de oameni o duc mai departe. In plus, show-ul lui Maruta va oferi o versiune moderna a celebrului dans: Fetele de la Capalna asa cum nu au mai fost vazute niciodata! Iar Antonia vorbeste despre ce inseamna sa te intorci in Romania cand prea multi se gandesc sa plece de aici cu prima ocazie. A venit din “Tara Tuturor Posibilitatilor” si a ajuns in “Tara Tuturor Posibilitatilor Misto”! Cea mai populara artista a momentului isi dezvaluie secretele si vorbeste despre succes si Visul... Romanesc! Celebru pentru farsele puse la cale vedetelor, Maruta nu putea rata nici editia din 1 Decembrie, in care il va prezenta pe cel mai nefericit roman: Rica Raducanu s-a trezit la propriu cu Fanfara Militara la usa casei. Inainte sa rasara soarele, plini de avant patriotic, instrumentistii au facut o repetitie de-a rasunat tot cartierul Giulesti! Care a fost reactia pur romaneasca a  fostului portar cand a fost nevoit sa isi protejeze timpanele cu noaptea in cap, telespectatorii vor vedea intr-o farsa marca “Happy Hour” de proportii nationale!

Pe tot parcursul zilei de 1 Decembrie corespondenţii Ştirilor ProTv aduc în casele telespectatorilor poveştile de viaţă ale unor români care vor să lase copiilor o moştenire de care să fie mândri. Acestia sunt un exemplu viu că în România se poate!

De Ziua Nationala a Romaniei si de ziua ProTV, “Vocea Romaniei” a pregatit pentru sambata, 1 Decembrie, de la ora 20.30 o editie de colectie. Concurentii sunt gata sa le ofere telespectatorilor o varianta unica a Imnului National, iar apoi se vor confrunta in melodii romanesti pentru a merge in etapa urmatoare a show-ului. Invitatii acestei editii sunt si ei cu totul speciali. Pe scena de la ProTV vor urca doua mari Voci ale Romaniei: Andra si Cristi Minculescu. Pentru cel din urma este prima revenire in calitate de cantaret dupa mult mediatizata despartire de trupa Iris. 

Seara de 1 decembrie se incheie la miezul noptii cu “Fantoma de la Opera”, un film de exceptie in care fanii il pot vedea pe celebrul Gerard Butler in postura unui geniu muzical desfigurat, cu porniri malefice. 

Duminica, 2 decembrie, telespectatorii vor intra in culisele serialului “Pariu cu viata”, care face senzatie de 2 ani incoace la ProTv: “Generatia Lala. De la serial la fenomen”. Destainuiri, emotii, lacrimi, aplauze, bucurii, glume, farse, fericire - toate acestea le-au trait impreuna tinerii din LaLa Band, idolii unei generatii. Cei 16 norocosi vor povesti cum a fost pentru ei drumul succesului, cum au castigat Pariul cu viata, iar publicul va avea ocazia sa vada imagini impresionante si marturii emotionante ale membrilor trupei-fenomen din Romania.

Si pentru ca anul acesta sarbatoarea romanilor dureaza trei zile şi trei nopţi duminică, într-o nouă ediţie a emisiunii ”ApropoTv”, Andi Moisescu are invitat un român de seamă: pe Andrei Pleşu. 

Iar Bruce Willis revine la ProTv duminica de la 20.30 in comedia de actiune “Red”, in compania lui John Malkovich si a lui Morgan Freeman, pentru a demonstra ca o trupa de spioni iesiti la pensie poate oricand sa le dea clasa mai-tinerilor membri CIA, pusi pe exterminat martorii care au vazut prea multe in cariera lor. Imediat dupa, de la 23.00, ProTv difuzeaza thriller-ul “Ingropat de viu”, care aduce pe micul ecran cel mai negru cosmar al oamenilor si promite sa tina publicul cu sufletul la gura pana in ultimul minut.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni