• PRO TV
  • Oana Zavoranu, internata din nou in spital la numai o zi dupa ce ajunsese acasa!

Oana Zavoranu, internata din nou in spital la numai o zi dupa ce ajunsese acasa!

Oana Zavoranu, internata din nou in spital la numai o zi dupa ce ajunsese acasa!

Emisiunea este si pe voyo.ro

 

Aseara dupa ce a fost externata in timp record, mama Oana Zavoranu se afla intr-o emisiune si a vazut live cum fata ei este internata pentru a doua oara in spital. Femeia nu s-a grabit sa mearga la spital sa vada ce face fiica sa.

 

 

Marioara Zavoranu a declarat ca nu a fost vorba despre o incercare de a se sinucide: "E prea frumoasa viata, iar ea este prea optimista pentru asa ceva."

"Are in continuare durere de cap, m-am gandit ca e mai bine sa sun la 112 , nu vreau sa raspund pentru ea. Ea a semnat ca e de acord sa plece si eu am semnat ca insotitor", a declarat aseara Razvan, iubitul Oanei Zavoranu.

Oana Zavoranu a fost aseara din nou internata intr-un spital privat unde a ajuns in urma unui apel telefonic la Salvare pe care Razvan Dumitrescu l-a dat aseara cand Oana avea dureri foarte mari de cap. "Se simte binebine, s-a trezit azi la 7 fara un sfert, nu o lasa durerile de cap, a venit cineva sa stea de vorba cu ea si eu am iesit. Aseara mi-a spus ca o doare capul si am preferat sa sun la 112 sa vina un doctor. Prima ambulanta i-a pus o branula, i-a administrat un ser cu niste vitamine si am sunat la a doua ambulanta pentru ca am preferat sa vina aici. Eu nu stiu daca prima data a plecat in coma, cand a vazut camera a spus ca e ii place si a zis ca sta aici doar daca stau cu ea. Are asistenta 24 din 24 de ore", a povestit Razvan.

Intrebat starea Oanei a fost din cauza unei divergentelor din cuplu, Razvan a raspuns: "Nu ne-am certat deloc, da, pe culoarea bradului, ea vrea alb, eu vreau verde. O sa ii fac o surpriza cand ajunge acasa".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni