• PRO TV
  • Primul episod din noul sezon "Serviciul Roman de Comedie", lider de audienta

Primul episod din noul sezon "Serviciul Roman de Comedie", lider de audienta

Primul episod din noul sezon "Serviciul Roman de Comedie", lider de audienta

Telespectatorii s-au pregatit pentru un Dambovita Shake, iar sezonul al VIII-lea al show-ului Serviciul Roman de Comedie a debutat ieri seara la ProTv cu dreptul, prima editie, care l-a avut ca invitat pe Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a fost lider de audienta.

Astfel, in intervalul orar 20:32 – 21:31, atunci cand a fost difuzata emisiunea, ProTv a fost fruntas in topul audientelor, atat pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, cat si pe publicul din mediul urban. 

8,6 puncte de rating si 15,6% cota de piata a obtinut, in medie, ProTv pe publicul din mediul urban, urmat de Kanal D. Antena 1, clasata pe locul al III-lea, avea 5,2 puncte de rating si 9,3% cota de piata. Si pe publicul comercial ProTv a fost numarul 1, cu 7,6 puncte de rating si 16 procente din cota de piata, in timp ce Antena 1, clasata pe locul al II-lea, inregistra 5,8 puncte de rating si 12,2% cota de piata. 

Inca o data, telespectatorii au demonstrat ca apreciaza umorul de calitate si au urmarit cu interes dezvaluirile Premierului si felul in care a „driblat” cu intrebarile celor de la SRC.

La final, ca amintire pentru momentele petrecute in sanul agentilor responsabili cu buna dispozitie de la ProTv, Prim-ministrul a primit de la Traian Basescu (Valentin Darie) o masina. De jucarie, bineinteles.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni