• PRO TV
  • Horia Brenciu, Andra, Iulia Vantur si Marius Moga la ProTv International

Horia Brenciu, Andra, Iulia Vantur si Marius Moga la ProTv International

Horia Brenciu, Andra, Iulia Vantur si Marius Moga la ProTv International

Noile sezoane ale productiilor proprii ProTv International vor incepe din acest weekend cu super distractie si vedete cat cuprinde.

Dana Rogoz ii asteapta sambata, 17 octombrie de la orele 20.30, pe totii romanii din afara tarii la prima editie a emisiunii “De Suflet” cu Horia Brenciu, Maria Buza si Catalin Crisan, intr-un decor nou, suficient de mare pentru o adevarata desfasurare de forte: dansuri africane, muzica live marca Horia si colegii de trupa, discutii amuzante cu cei aflati in platou, dar si informatii despre evenimente din comunitatile de romani din lume.

Oriunde s-ar afla, romanii vor trai in stil 100% romanesc aceasta toamna si vor avea toate motivele sa spuna I love RO la PRO Tv International, mai ales in compania Monicai, care incepe si ea un sezon nou. Sambata, 17 octombrie, in prima editie este invitata Andra, iar duminica tot de la 18.30, Iulia Vantur si Marius Moga vor povesti despre vacanta in Hawaii.

Odata cu lansarea grilei de toamna, din aceasta saptamana romanii de pretutindeni beneficiaza de o super promotie pentru abonamentele on-line “Vezi ca ai prieteni la ProTv International”, prin care pot sa vada programele lor preferate, gratuit, o perioada de timp. Mai multe amanunte despre durata si continutul promotiei se afla pe site-ul ProTv International, al carui domeniu se schimba din aceasta saptamina  din www.protvintl.ro in www.protvi.ro
    
Si cum romanului ii place sa rada din tot sufletul, ii plac povestile de iubire cu parfum de epoca si sa danseze pentru un vis, romanii de pretutindeni vor urmari cu placere serialul “State de Romania”, primul serial de epoca “Aniela” si al 8-ulea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, in direct, la ProTv International.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni