• PRO TV
  • Jojo baga zazanie intre Claudiu Maier, Gicu Andreescu si Cosmin Natanticu

Jojo baga zazanie intre Claudiu Maier, Gicu Andreescu si Cosmin Natanticu

Jojo baga zazanie intre Claudiu Maier, Gicu Andreescu si Cosmin Natanticu

Joi, 28 martie, de la 21:30, intr-un nou episod al serialului: Lupta pentru putere in "Spitalul de dementa" devine din ce in ce mai acerba si nu mai tine cont de niciun fel de principii.

Joi seara, intr-un nou episod al serialului de comedie, difuzat de ProTV de la 21:30, Luminita Sfarla (Catalina Grama – Jojo) incearca sa faca tot felul de aliante pentru a prelua conducerea spitalului.

Contracandidatii ei nu vor insa cu niciun chip sa renunte la lupta pentru sefie si par sa nu cedeze in fata farmecelor frumoasei blonde. Vazand ca nu are sorti de izbanda printre chirurgi, Luminita incearca sa atraga de partea ei stagiarii, promitandu-le ca, daca o vor sustine, vor primi bani si acces la absolut toate operatiile.

intre timp, doi nuntasi constata ca n-au avut parte de nunta cu dar ci cu... salmonela. O mireasa intoxicata da buzna in spital, iar aici, in loc sa aiba parte de tratament, este asaltata de Codrut Codru (Cristi Martin), mare fan al rochiilor de mireasa.

Doctorul ciuperca (Claudiu Maier) nu renunta si pace la planurile sale de a o elimina din viata lui pe Lili Stripu (Andreea Doinea), care-l aduce la extenuare. El si Mara (Alexandra Timofte) vor sa o electrocuteze pe Lili si sa o urce intr-un tir cu destinatia Istanbul. Bineinteles, in capcana lor cade un nevinovat. Cine este acesta, telespectatorii vor vedea joi, intr-un nou episod al serialului "Spitalul de dementa".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni