• PRO TV
  • Maria Marinescu si-a ales modelele pentru viitoarea prezentare de moda: fetele de la "Serviciul Roman de Comedie"

Maria Marinescu si-a ales modelele pentru viitoarea prezentare de moda: fetele de la "Serviciul Roman de Comedie"

Maria Marinescu si-a ales modelele pentru viitoarea prezentare de moda: fetele de la "Serviciul Roman de Comedie"

Astazi, de la 20:30 la ProTV:

„Editia din aceasta saptamana este una in care se vorbeste mult despre moda”, dezvaluie Toni Grecu, gazda emisiunii Serviciul Roman de Comedie, difuzata de ProTv in fiecare miercuri de la 20:30.

Maria Marinescu
vine la SRC si vorbeste despre cariera ei, dezvaluie tendintele actuale si cateva detalii de culise despre prezentarea noii sale colectii, care va avea loc in aceasta vara, la Paris.

Emisiunea este disponibila INTEGRAL pe voyo.ro

Fetele de la Serviciul Roman de Comedie vor defila in cateva dintre creatiile Mariei, iar Gigel Frone, prezent in public in calitate de specialist in modeling, va avea cateva comentarii pertinente. Gina (Catalina Grama - Jojo), absolventa a scolii de modeling Gigel Frone, va exemplifica mersul in X. Costel (Mihai Bobonete) vrea sa arate ca este o gazda buna si pregateste pentru Maria si Gina doua shaorme. Din pacate, ambele sunt vegetariene si se vad nevoite sa-l refuze.  

In aceeasi editie a show-ului, Dan Diaconescu (Claudiu Maier) face un anunt senzational: urmeaza sa-si deschida un nou post de televiziune, TomberOTV, cu transmisiune direct din tomberon. Victor Piturca (Iulian Postelnicu) vine la SRC si spune ca infrangerea in meciul cu Olanda nu este o rusine pentru ca, asa cum spune chiar el, „cu un antrenor ca mine nici nu se putea mai mult”. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni