• PRO TV
  • Florin Calinescu, invitat special la "Serviciul Roman de Comedie", miercuri de la 20:30

Florin Calinescu, invitat special la "Serviciul Roman de Comedie", miercuri de la 20:30

Florin Calinescu, invitat special la "Serviciul Roman de Comedie", miercuri de la 20:30

Serviciul Roman de Comedie are maine un alt invitat de calibru: Florin Calinescu. „Mai inainte de toate, este intampinat de fete si supus unui tir de intrebari la care raspunde cu umorul care il caracterizeaza”, a dezvaluit Toni Grecu, gazda emisiunii. Stiind ca actorul Florin Calinescu se intalneste des cu Tanti Florica, Veronica (Catalin Neamtu) il roaga sa-i transmita o urare si o mica atentie: o caserola cu mici.

La Romanii n-au talent, in prezenta unui juriu select – Traian Basescu (Valentin Darie) si Victor Ponta (Iulian Postelnicu) se lanseaza hitul verii -  „Eu cu vaca sunt pe deal si beau spirt medicinal”, dupa cunoscutul refren „Eu si iarna sunt pe val”. 

Tanti Florica revine la ProTV cu cele mai savuroase episoade din sezonul intai! Din 3 iunie, in fiecare luni de la 20:30.

In aceeasi editie a emisiunii, Costel (Mihai Bobonete) dezvaluie inventia lui cu totul si cu totul speciala: aparatul portabil de facut shaorma. Cum functioneaza acesta, maine, de la 20:30, intr-o noua editie a emisiunii Serviciul Roman de Comedie.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni