• PRO TV
  • Cei mai talentati catei din Romania uimesc din nou: Ii ofera un interviu lui Toni Grecu

Cei mai talentati catei din Romania uimesc din nou: Ii ofera un interviu lui Toni Grecu

Cei mai talentati catei din Romania uimesc din nou: Ii ofera un interviu lui Toni Grecu

Simpaticii caini Blue, J, Ozzy si Bruno Icobet, „parintele lor”, castigatorii celui de-al treilea sezon al show-ului Romanii au talent vin in editia de maine a emisiunii Serviciul Roman de Comedie.

Cine credea ca nu mai poate fi uimit de cei trei reprezentanti de seama ai genului canin vor avea parte de o surpriza: Blue, J si Ozzy vor demonstra ca nu stapanesc bine doar miscarile, ci si cuvintele, si vor oferi, in exclusivitate, un interviu lui Toni Grecu, gazda emisiunii. Cum de este posibil, maine, de la 20:30, intr-o noua editie a emisiunii Serviciul Roman de Comedie. 

Inspirat de succesul lui Bruno Icobet, Costel (Mihai Bobonete) vine si o prezinta pe Maia, o lama foarte draguta, pe care a reusit sa o dreseze si cu care vrea sa participe la editia urmatoare a show-ului Romanii au talent.

Agentii SRC au aflat programul lui Gigi Becali de la Rahova”, dezvaluie amuzat Toni Grecu. „La ora 6 e desteptarea si mulsul oilor din stana penitenciarului, la 6:30 e rugaciunea, terminata cu o donatie catre Muntele Athos, pentru gratiere, la 8 mic dejun suedez in biroul directorului cu branza, urda, telemea si mamaliga contra 3 ha de teren in Pipera, iar la 10 incepe campionatul de barbut si tot asa. El mai lucreaza si la o carte, ca sa i se micsoreze pedeapsa – Cum sa intri in puscarie fara profesor”, mai dezvaluie gazda emisiunii.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni