• PRO TV
  • Cristian Gog, la "Serviti, va rog". Nea Marin i-a venit de hac mentalistului de la "Romanii au talent"

Cristian Gog, la "Serviti, va rog". Nea Marin i-a venit de hac mentalistului de la "Romanii au talent"

Cristian Gog, la "Serviti, va rog". Nea Marin i-a venit de hac mentalistului de la "Romanii au talent"

Acum o saptamana, ProTV a dat startul filmarilor celui de-al cincilea sezon al emisiunii "Serviti, va rog!", in care cele mai tari vedete vor fi puse din nou la munca de neobositul Nea Marin, de aceasta data pe litoralul romanesc, la Mamaia.

Filmarile au avut loc la mare, in statiunea Mamaia, iar printre vedetele puse la treaba de nastrusnicul Nea Marin se afla si mentalistul Cristian Gog, castigatorul celui de-al doilea sezon "Romanii au talent".
 

Daca primele mesaje postate de mentalist pe pagina sa de Facebook erau optimiste, iar Gog spera sa se imprieteneasca cu Nea Marin, ultimele sale mesaje arata clar raportul de forte. :)

"Sunt pe litoral, urmeaza 3 zile pline de filmari. Sa vedem daca ma imprietenesc cu Nea Marin! ... Banuiti ce urmeaza, nu?" si-a anuntat sambata Cristian Gog fanii de pe Facebook.

In ziua urmatoare, castigatorul de la "Romanii au talent" si-a dat seama cu cine are de-a face:

"Abia acum am terminat filmarile pentru "Serviti va rog", ne-a nenorocit Nea Marin. M-as gandi la ceva drept rasplata pentru dansul. Ceva sugestii?" si-a intrebat el fanii. "Ieri in timpul filmarilor la "Serviti va rog" am facut 23 km doar urmand instructiunile lui Nea Marin! Contorizat de cameramanul meu cu aplicatie de mobil! ... si asta incepand cu ora 17, fara cei facuti pana atunci." a scris Cristian Gog, cu siguranta obosit dupa aceasta experienta.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni