• PRO TV
  • S-a infometat pentru a fi vesnic tanara, dar a ajuns ca la 30 de ani sa arate ca o batrana de 70

S-a infometat pentru a fi vesnic tanara, dar a ajuns ca la 30 de ani sa arate ca o batrana de 70

S-a infometat pentru a fi vesnic tanara, dar a ajuns ca la 30 de ani sa arate ca o batrana de 70

O femeie din Marea Britanie s-a infometat timp de 20 de ani pentru a ramane tanara, dar a ajuns sa arate ca o bunicuta, la varsta de numai 30 de ani.

Hellen Gillespie a inceput sa tina diete inca de la 10 ani, deoarece ii era frica sa creasca, iar din cauza acestui fapt sanii sai nu s-au dezvoltat deloc si a ajuns la pubertate abia la varsta de 26 de ani. Tanara spune ca, la 30 de ani, oasele sale sunt la fel de macinate ca ale unei femei de 70 de ani.

"Doctorii mi-au explicat ca mi-am rupt inchietura in urma unei caderi usoare deoarece oasele mele sunt extrem de fragile. Daca starea mea nu se imbunatateste voi continua sa imbatranesc prematur. Un timp indelungat am aratat ca un copil, dar acum ma simt ca o femeie batrana. Vreau sa-mi spun povestea pentru a-i avertiza pe oameni ca anorexia iti poate rapi copilaria", a declarat britanica pentru tabloidul The Sun.

Dieta lui Helen nu includea mai mult de 60 de calorii zilnic, nici macar 1% din necesarul zilnic pentru un adult. La varsta de 14 ani, Helen cantarea doar 25 de kilograme si a fost la un pas de moarte.



Dupa ce a petrecut patru luni in spital, femeia si-a reluat dieta draconica. Nici in prezent Helen nu poate manca in mod normal si nu depaseste 750 de calorii zilnic. Cu toate acestea, ea spune ca si-ar dori sa traiasca o viata normala si sa-si continue studiile.

"Mi-ar placea sa ma casatoresc si sa am copii. Cateodata trec pe langa un magazin de rochii de mireasa, ma uit in vitrine si ma gandesc cum ar fi sa imbrac si eu una. Vreau sa ma fac bine, dar pe de alta parte mi-ar placea sa fiu din nou copil si sa nu am nicio responsabilitate. Nu cred ca nu mai exista nicio speranta pentru mine, dar nu cred ca voi putea fi un om normal vreodata", a mai declarat Helen.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni