• PRO TV
  • EA a fost aleasa cea mai frumoasa romanca. Iata cum arata tanara de 20 de ani care va reprezenta Romania la Miss World

EA a fost aleasa cea mai frumoasa romanca. Iata cum arata tanara de 20 de ani care va reprezenta Romania la Miss World

EA a fost aleasa cea mai frumoasa romanca. Iata cum arata tanara de 20 de ani care va reprezenta Romania la Miss World

Andreea Chiru are 20 de ani si a fost aleasa Miss World Romania 2013. Ea va reprezenta tara noastra la Miss World.

Andreea Chiru a fost aleasa dintre 16 finaliste. Frumoasa romanca va reprezenta Romania in cadrul celei mai importante competitii internationale de frumusete - Miss World 2013 - care se va desfasura in Indonezia in perioada 2-30 septembrie, scrie Cancan.ro.

Mai stii 'Lambada'? Uite cum arata acum cantareata care a facut cel mai sexy hit al anilor '90




Cele 16 finaliste au inceput de duminica cantonamentul si pregatirile in Bucuresti, iar pana la marea finala, ele au fost prezentate publicului si presei in diverse aparitii publice si prezentari de moda in cateva locatii din capitala.

Din juriul Miss World 2013 Romania au facut parte Nicoleta Luciu si alte persoane publice din tara, reprezentanti ai sponsorilor si ai organizatorilor.

De asemenea, incepand de luni, pe pagina oficiala de Facebook Miss World Romania s-a desfasurat un voting online, iar finalista care a strans cele mai multe like-uri pana in momentul jurizarii din seara de joi a primit din partea juriului premiul de popularitate "Miss Internet World 2013 Romania".



Miss World Romania este competitia care desemneaza reprezentanta Romaniei in finala mondiala Miss World.

Miss World este clasata intre cele patru competitii internationale de frumumusete majore din punctul de vedere al prestigiului, importantei si amplorii evenimentului, "The Big Four Major Pageants" - Miss Earth, Miss International, Miss Universe si Miss World, fiind considerate cele mai importante competitii de frumusete la nivel mondial.

Sub deviza "Beauty with a Purpose/ Frumusete cu un scop", castigatoarele Miss World militeaza pentru drepturile copiilor si deruleaza campanii pentru ajutorarea copiilor cu probleme din intreaga lume.



Organizata pentru intaia oara in Marea Britanie, in 1951, Miss World a fost prima competitie internationala de frumusete majora la nivel mondial si cea mai longeviva competitie internationala de frumusete in acest moment.

Prima castigatoare a unei competitii internationale de frumusete majore din istorie si anume a titlului Miss World 1951 a fost suedeza Kiki Haakonson, prima concurenta dintr-o competitie de frumusete care a purtat un costum de baie format din doua piese, la momentul respectiv (1951) acest lucru fiind tratat ca un act de mare curaj.

In 1986, celebra actrita Hale Berry a reprezentat SUA la Miss World. Nu a castigat competitia, dar peste ani, munca in domeniul cinematografiei i-a fost recompensata cu un trofeu Oscar.

Finala Miss World 2013 va avea loc in Indonezia, in perioada 2-30 septembrie 2013. Castigatoarea Miss World 2012 este Yu-Wenxia din China.

Ultima reprezentanta a Romaniei in competitia Miss World a fost Alexandra Stanescu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni