• PRO TV
  • Filmul "Taken 2: Teroare in Istanbul", difuzat duminica de ProTV, a fost lider absolut de audienta pe toate targeturile

Filmul "Taken 2: Teroare in Istanbul", difuzat duminica de ProTV, a fost lider absolut de audienta pe toate targeturile

Filmul "Taken 2: Teroare in Istanbul", difuzat duminica de ProTV, a fost lider absolut de audienta pe toate targeturile

Liam Neeson a facut duminica seara legea nu numai in Istanbul, ci si in topul audientelor din Romania, unde a fost urmarit de peste doua milioane si jumatate de romani care il urmareau in minutul de maxima audienta de la 22.11 in filmul difuzat de ProTV “Taken 2: Teroare in Istanbul”.

Filmul a fost lider de piata la nivelul tuturor categoriilor de public pe toata durata difuzarii lui (20.31 - 22.28). Asa se face ca la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, Pro TV a obtinut in timpul difuzarii filmului o audienta medie de 11,5 puncte de rating si o cota de piata de 24,1%, fiind urmat de Antena 1 cu 9,8 puncte de rating si 20,6% cota de piata.

Clasamentul se mentine si la nivelul intregului public din mediul urban cind Pro TV a inregistrat o audienta medie de 10.3 puncte de rating si o cota de piata de 19,0%, fiind urmat de Antena 1 cu 9,7 puncte de rating si 17,9% cota de piata.

La nivelul publicului din intreaga tara, Antena 1 s-a clasat abia pe locul al treilea. Primul loc a fost adjudecat tot de ProTV cu 10,2 puncte de rating si 18,6% cota de piata, urmat de Kanal D si abia pe locul al treilea de Antena 1 care a inregistrat 8,0 puncte de rating si 14,6% cota de piata.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni