• PRO TV
  • Arnold Schwarzenegger se intoarce sa faca praf baietii rai in “Ultima reduta”, diseara, la ProTV

Arnold Schwarzenegger se intoarce sa faca praf baietii rai in “Ultima reduta”, diseara, la ProTV

Arnold Schwarzenegger se intoarce sa faca praf baietii rai in “Ultima reduta”, diseara, la ProTV

Arnold Schwarzenegger se intoarce pe ecrane! Diseara, de la 20:30, la Pro Tv, super-star-ul filmelor de actiune revine dupa zece ani in primul sau rol principal, in pelicula “Ultima reduta”.

Filmul, lansat la inceputul lui 2013 spune povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), seriful care a hotarat ca este timpul sa renunte la postul sau din departamentul anti-drog al politiei din Los Angeles pentru a-si petrece ultimii ani inainte de pensionare in orasul natal. Soarta are insa alte planuri pentru Ray.

Cortez (Eduardo Noriega), un dealer de droguri extrem de periculos, evadeaza in mod spectaculos chiar de sub ochii FBI-ului dintr-un convoi de detinuti si se indreapta spre Sommerton Junction, orasul aflat sub supravegherea lui Owens, pentru a trece granita in Mexic. Seriful hotaraste sa il captureze pe infractor, dar se vede înconjurat de o echipa de politisti fara experienta. Situatia devine si mai complicata cand Cortez ia un ostatic ca sa-si asigure scaparea.



Fost culturist profesionist, actor, om de afaceri si politician, Schwarzenegger demonstreaza ca niciodata nu e prea tarziu pentru a reveni pe ecrane. La saizeci si sase de ani, austriacul vorbeste despre acest eveniment atat de asteptat de fanii sai din toata lumea: “In primul rand, ma simt extraordinar pentru ca m-am intors. Pe de alta parte, in 2003, cand am fost ales in postul de guvernator, am declarat ca voi conduce statul California timp de sapte ani, apoi voi reveni in industria filmului, ceea ce am si facut. Nu mi-am dorit sa imi termin cariera in calitate de politician. Partea putin infricosatoarea a fost ca nu stiam daca voi fi acceptat sau nu inapoi, lucrurile se schimba foarte repede in lumea filmului. Sunt norocos ca am avut ocazia sa lucrez cu o echipa foarte talentata in «Ultima reduta»”.

De cinci ori castigator al titlului de “Mister Universe”, Schwarzenegger recunoaste ca nu este usor sa imbatranesti cand faci parte din show-biz-ul american, o lume vesnic tanara: “E urat sa imbatranesti, iar in cazul meu nu e nicio diferenta. Partea buna este ca daca faci miscare in fiecare zi, te mentii in forma si te simti bine. Filmul acesta este exemplul perfect pentru ca au existat multe cascadorii, multa actiune si efort fizic. Regizorul Jee-Woon Kim a fost hotarat sa ma puna la treaba cat mai mult cu putinta, asa ca numai atunci cand o secventa era foarte periculoasa si imi riscam viata ii lasa pe cascadori sa imi tina locul”, povesteste actorul.



Castigator al Globului de Aur, protagonistul vorbeste despre ceea ce l-a atras la rolul serifului Owens: “Am ales sa joc in acest film fiindca scenariul mi-a placut foarte tare. Avea drama, tensiune si foarte multa actiune, ceea ce asteapta, de fapt, fanii de la mine”. Arnold se declara incantat de faptul ca a avut ocazia sa joace alaturi de actori din Guatemala, Brazilia, Mexic si Spania: “A fost ca in Natiunile Unite pe platouri”, glumeste acesta.

Nume celebre precum Forest Whitaker, castigator al premiului Oscar, Luis Guzman, Jaimie Alexander si Eduardo Noriega completeaza distributia “Ultima reduta”. Film de actiune suta la suta, pelicula nu duce lipsa nici de umor savuros, de care este responsabil, in mare parte, binecunoscutul Johnny Knoxville, faimos datorita seriei “Jackass” difuzata la MTV.

Lansat in Statele Unite la inceputul acestui an, “Ultima reduta” promite actiune la cote maxime, adrenalina, replici memorabile si o legenda vie a filmelor de actiune, duminica seara, de la 20:30, numai la ProTV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni