• PRO TV
  • A facut-o sa planga pe Alexandra Stan. Vezi ce anume a provocat momentul emotionant!

A facut-o sa planga pe Alexandra Stan. Vezi ce anume a provocat momentul emotionant!

A facut-o sa planga pe Alexandra Stan. Vezi ce anume a provocat momentul emotionant!

Miercuri, la liceul Dinu Lipatti, Alexandra Stan a lansat campania impotriva violentei: "Nu bate! Mai bine cântă!", unde a vorbit si cantat alaturi de elevi .

La aceasta prima actiune a artistei s-a aflat si Theo Rose, o voce care a captat atentia audientei inca de la primele secunde, artista fiind eleva a institutiei. Aceasta a interpretat piesa proprie, "Diamonds and Pearls", single inspirat din drama traita de Alexandra Stan.



Momentul a fost incarcat de emotie, fapt pentru care Alexandra a inceput sa planga, in timp ce o imbratisa pe Theo.  Apoi, Alexandra a cantat  unplugged alaturi de Theo si hitul ei, "Mr. Saxobeat".



Tanara artista, care face parte din echipa Mixton Music, a declarat ca a fost o onoare sa cante alaturi de cea care are un renume international .

La doar 16 ani, Theo Rose uimeste prin voce,atitudine si modestie. Canta de la varsta de 4 ani si are un palmares de invidiat: un numar impresionant de trofee la concursurile nationale de muzica, unde artisti cunoscuti, membri ai juriilor, au afirmat in repetate randuri despre ea ca este un fenomen vocal.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni