• PRO TV
  • A vrut sa-si tatueze chipul fiicei sale, dar a regretat amarnic cand a vazut ce a iesit: "Mi-au dat lacrimile! Nu inteleg cum a putut sa faca una ca asta"

A vrut sa-si tatueze chipul fiicei sale, dar a regretat amarnic cand a vazut ce a iesit: "Mi-au dat lacrimile! Nu inteleg cum a putut sa faca una ca asta"

A vrut sa-si tatueze chipul fiicei sale, dar a regretat amarnic cand a vazut ce a iesit: "Mi-au dat lacrimile! Nu inteleg cum a putut sa faca una ca asta"

Multi sunt cei care aleg sa-si imprime pe piele chipul cuiva drag, insa in cazul unora, aceasta s-a dovedit a fi cea mai proasta decizie pe care o puteau lua.

Un barbat a vrut sa-si tatueze chipul fiicei sale pe brat, asa ca a apelat la un profesionist sau cel putin asa a crezut. Barbatul i-a dus tatuatorului o poza cu fiica sa stand la masa, insa l-a rugat sa o deseneze cu mainile sub barbie.

Cand a vazut rezultatul final, omul s-a ingrozit. Tatuajul nu avea nimic in comun cu chipul angelic al fiicei sale. 

"M-am dus la el pentru ca mi-a fost recomandat si i-am dus o fotografie cu fetita mea. Cand am vazut tatuajul mi-au dat lacrimile. Fata mea e frumoasa, nu inteleg cum a putut sa o deseneze asa", a povestit barbatul, care a ales sa nu faca publica identitatea tatuatorului dupa ce acesta s-a oferit sa plateasca un al doilea tatuaj care sa corecteze dezastrul.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni