• PRO TV
  • Niciun parinte nu ar vrea asta pentru copilul lui. Cu ce gesturi interzise se lauda Ruby

Niciun parinte nu ar vrea asta pentru copilul lui. Cu ce gesturi interzise se lauda Ruby

Niciun parinte nu ar vrea asta pentru copilul lui. Cu ce gesturi interzise se lauda Ruby

Ruby, pe numele ei real Ana Claudia Grigore, este o prezenta rebela in showbizul romanesc si povesteste ca atitudinea nonconformista i se trage din copilarie.

Piercing-uri, tatuaje, tinute sexy si aparitii nu tocmai cuminti. Pe toate le bifeaza Ruby cu brio, iar asta nu de ieri, de azi. Artista a marturisit intr-un interviu ca a fost mereu o fire rebela si asta i-a adus inclusiv note mici la purtare.

"Eram baietoasa si nu ma imbracam asa, ci in blugi, tricouri si tenisi. Cu parul prins, cu sepci. Chiuleam destul de mult, dar nu eram slaba la invatatura. Stiam sa imi fac adolescenta frumoasa, insa nu am sarit niciodata calul", isi aminteste ea.

"Cand a fost vorba de cate un examen, o teza, am invatat. In schimb, faceam tot timpul nazbatii si imi scadea nota la purtare mai mereu. Am avut si media 2 la purtare, intr-un semestru. La scoala am luat de cateva ori nota 1, pentru ca am fost prinsa copiind", a declarat Ruby, pentru Cancan.ro.

Originara din Medgidia, Ruby recunoaste ca le duce lipsa parintilor sai. Pentru ca are un program extrem de incarcat, ea ajunge foarte rar acasa, in orasul natal "Bunica mea vine mereu la mine. Imi gateste, ma rasfata. Atunci ma simt ca acasa, desi nu ii am pe ai mei langa mine", a mai povestit cantareata.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni