• PRO TV
  • Trei bebelusi au fost vindecati de HIV la numai cateva ore de la nastere. Tratamentul cu efecte miraculoase asupra organismului

Trei bebelusi au fost vindecati de HIV la numai cateva ore de la nastere. Tratamentul cu efecte miraculoase asupra organismului

Trei bebelusi au fost vindecati de HIV la numai cateva ore de la nastere. Tratamentul cu efecte miraculoase asupra organismului

Trei bebelusi au fost declarati imuni in fata virusului HIV dupa ce la numai cateva ore de la nastere le-a fost administrat un un nou tratament.

Acest nou tratament va fi anuntat in cadrul conferintei de la Melbourne, o conferinta in care tema de discutie trateaza bolile cu transmitere sexuala, dar se pare ca acest tratament este un pas in plus in lupta cu acestea, singura conditie e sa fie administrat suficient de devreme in organism.

Chiar daca nu este recunoscut inca drept tratament, in cadrul conferintei va fi stabilit cat de devreme trebuie administrat pentru a avea efectele dorite. 

"La acel moment, doctorii nu au stiu ce au au tratat de fapt, singurul lucru pe care l-au putut spune este daca virusul HIV a fost oprit si daca se va intoarce", a declarat pentru Daily Mail Australia, profesorul Sharon Lewin, cel care a organizat conferinta.

"Ceea ce ne incanta cel mai mult este faptul ca bebelusii au primit destul de devreme acest tratament, iar in momentul in care au fost supusi analizelor, medicii nu au descoperit nicio urma din radacinile virusului HIV", a mai adaugat el.

Acelasi medic a mai declarat ca cel putin 10 la suta din cei care incep acest vaccin destul de devreme pot renunta la tratamentul lor. Se pare ca acesta tine virusul sub control, dar cea mai sigura cale este ca gravidele sa primeasca acest tratament inca din timpul sarcinii pentru ca bebelusii lor sa fie total feriti boala crunta.

Potrivit doctorului care le-a administrat micutilor acest vaccin, mamele lor au contactat virusul in timpul sarcinii, iar bebelusilor le-a fost administrat tratamentul la 30 de ore de la nastere, fara sa se stie exact daca micutii erau sau nu infectati.

La 29 de zile de la administrare, in sistemul bebelusilor nu s-a gasit nicio urma a acestui virus. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni