• PRO TV
  • Este fotografia saptamanii. Ce se ascunde in spatele imaginii e de-a dreptul impresionant

Este fotografia saptamanii. Ce se ascunde in spatele imaginii e de-a dreptul impresionant

Este fotografia saptamanii. Ce se ascunde in spatele imaginii e de-a dreptul impresionant

Ryan Chen a avut mereu o viata activa, insa pasiunea sa pentru snowboarding l-a lasat paralizat de la brau in jos, in 2009, pe vremea cand avea doar 20 de ani, dupa ce a cazut de la 10 metri inaltime si s-a lovit grav la coloana.

La cinci ani de la accidentul care i-a rapit mobilitatea, Ryan este un exemplu pentru toate persoanele cu dizabilitati: incearca sa duca o viata normala si sa nu lase faptul ca se afla intr-un scaun cu rotile sa il impiedice sa aiba parte de fericire si aventura.
 
Tanarul care locuieste in Los Angeles a devenit celebru pe internet dupa ce o fotografie cu el la un concert a devenit virala. Ryan a povestit pentru HuffingtonPost ca poza in care apare in scaunul cu rotile, ridicat pe bratele celor prezenti la eveniment a fost facuta in urma cu un an, la un concert al trupei Young The Giant, in San Francisco.
 
Chen a marturisit ca si-a dorit foarte mult sa auda formatia cantand, mai ales ca se regaseste in versurile unei piese a lor: "Corpul meu imi spune nu, dar nu ma voi da batut pentru ca vreau mai mult".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni