• PRO TV
  • Cea mai recenta fotografie postata de Alex Velea i-a facut pe fani sa rada cu lacrimi. Cum va arata copilul lui si al Antoniei

Cea mai recenta fotografie postata de Alex Velea i-a facut pe fani sa rada cu lacrimi. Cum va arata copilul lui si al Antoniei

Cea mai recenta fotografie postata de Alex Velea i-a facut pe fani sa rada cu lacrimi. Cum va arata copilul lui si al Antoniei

Alex Velea se numara printre artistii care au o relatie speciala cu fanii lor, iar prin intermediul retelelor de socializare ii tine mereu la curent cu ceea ce se intampla in viata lui.

In urma cu putin timp artistul a publicat pe pagina de Facebook o imagine in care el este transformat intr-un bebelus pe care Antonia il tine in brate, iar fanii au reactionat imediat.

 

De cand au recunoscut ca au o relatie si ca vor deveni parinti, cei doi nu s-au mai ferit de ochii presei, ba mai mult decat atat, au existat si dovezi de iubire intre cei doi chiar in vazul lumii. Daca fanii nu s-au putut abtine sa nu rada si sa faca glume pe seama imaginii, au fost si cativa care l-au sfatuit pe cantaret sa fie mai serios pentru ca urmeaza sa devina tatic.

Si Anda Adam a comentat poza si a pus cateva simboluri cu fete zambitoare, semn ca i s-a parut o gluma reusita. Prietenii virtuali ai artistului au facut si cateva speculatii pe seama copilului celor doi: cu cine va semana micutul cand se va naste.

Antonia este insarcinata in luna a patra, iar pana la momentul in care il va aduce pe lume pe copilul ei cu Alex Velea, artista trebuie sa divorteze de Vincenzo si sa rezolve situatia cu custodia micutei Maya.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni