• PRO TV
  • “Ce se intampla, doctore?”, din 27 septembrie un nou sezon la PRO TV

“Ce se intampla, doctore?”, din 27 septembrie un nou sezon la PRO TV

“Ce se intampla, doctore?”, din 27 septembrie un nou sezon la PRO TV

Sambata, 27 septembrie, de la ora 10:30, Oana Cuzino revine cu un nou sezon al emisiunii "Ce se intampla, doctore?". Sfaturile medicilor se transforma in informatie pura, iar mancatul si miscarea sunt analizate in amanunt. Astfel, telespectatorii vor intelege mecanismele din spatele unor experiente zilnice. Vom afla care sunt regulile alimentare pe care mama natura le-a scris in ADN-ul uman inca de acum 150 de mii de ani si pe care o intreaga industrie alimentara, sprijinita de tehnologie, nu le poate schimba. 

In prima editie o vom intalni pe Loredana, iar discutia cu ea va fi una incitanta. Vom incerca impreuna sa analizam legatura dintre vocea unui artist de succes si psihicul celui care asculta. 

Tot sambata, telespectatorii o vor cunoaste pe romanca ce a adus din Elvetia fitness-ul la bara, sport care are toate sansele sa devina disciplina olimpica. Mai presus de orice, insa, acest tip de miscare pazeste organismul de o serie de afectiuni, in frunte cu diabetul. 

"Noul sezon despica firul in patru! Pornind de la mituri privitoare la sanatate, incercam sa deslusim adevarul, dincolo de enunt. De exemplu, ma intreb daca putem inversa efectele biologice ale trecerii timpului, cum putem aplica zi de zi, principiile “healthy aging”, adica sa  imbatranim frumos si sanatos. Ce inseamna cu adevarat o cura de slabire, cat de real este pericolul vaccinarii, cum prevenim sau combatem problemele legate de fertilitate, care sunt prejudecatile legate de cresterea copiilor, ce persista chiar si in ziua de azi. Acestea, alaturi de multe altele vor fi subiecte pe care noi le vom aborda”, declara Oana. 

O persoana speciala pe care o vom cunoaste in emisiunea de sambata este Izabela, fetita pe care Oana a adoptat-o de la distanta, prin intermediul programului World Vision Romania, „Donator de viitor”. De curand, Izabela a vizitat-o pe Oana in Bucuresti, aceasta fiind prima sa calatorie. Cele doua au mers impreuna sa cumpere rechizitele necesare inceperii scolii. Emotiile Oanei la intalnirea fetitei cu ochii albastri care te cuceresc prin limpezimea lor (asa cum declara chiar vedeta TV) raman la fel de mari la orice revedere cu micuta. 

Fiecare emisiune va beneficia de invitati speciali: „Vom face cunostinta si cu vedetele care dau tonul in sanatate si frumusete, dar si cu nutritionisti si antrenori de fitness. Alaturi de ei testam cele mai noi diete, retete, alimente, gadgeturi de health & fitness, cure de detoxifiere si de intarire a imunitatii, exploram solutii de dezvoltare personala, hobby-uri, yoga, meditatie. Va invitam si la sesiuni de “healthy cooking”, alaturi de bucatari celebri, vedete sau personalitati din diverse domenii. Sa avem un sezon... sanatos!", completeaza Oana.

Asadar, „Ce se intampla doctore?” este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea şi cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic.

"Ce se intampla, doctore?" revine cu un nou sezon ce incepe sambata, 27 septembrie, de la ora 10:30, la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni