• PRO TV
  • Ce meci! Victorie istorica pentru Simona Halep in fata Serenei Williams la Turneul Campioanelor, 6-0 6-2!

Ce meci! Victorie istorica pentru Simona Halep in fata Serenei Williams la Turneul Campioanelor, 6-0 6-2!

Ce meci! Victorie istorica pentru Simona Halep in fata Serenei Williams la Turneul Campioanelor, 6-0 6-2!

Simona e in topul tenisului mondial! Turneul Campioanelor de la Singapore e sansa ei de a incheia anul cu un succes major, cel mai important al carierei!

Simona Halep, locul 4 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, in 65 de minute, pe americanca Serena Williams, in etapa a doua a Grupei Rosii a Turneului Campioanelor, de la Singapore, aceasta fiind primul succes al romancei in fata celei mai bune jucatoare de tenis din lume.

Simona Halep a facut un meci formidabil la Turneul Campioanelor, unde a trecut de americanca Serena Williams, locul 1 in clasamentul mondial WTA.

Dupa ce a trecut de Eugenie Bouchard in primul meci, Simona Halep a facut o partida exemplara, invingand-o fara drept de apel pe cea mai puternica jucatoare din circuitul international.

La final, Simona le-a multumit fanilor, romanilor si membrilor echipei sale:

"A fost cel mai mare meci din viata mea, nu pot sa explic, sunt foarte fericita si vreau sa ma bucur. A fost visul meu sa inving una dintre surorile Williams, sunt jucatoare foarte bune. Nu as fi putut sa joc asa fara ajutorul vostru, al fanilor, al romanilor mei si al echipei. Trebuie sa imi vad mai departe de joc si sa continui pe aceasta panta"

Citeste mai multe pe sport.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni