• PRO TV
  • Sotia lui Dossey: "Sotul meu a murit si pentru ca a fost parasit de toti"

Sotia lui Dossey: "Sotul meu a murit si pentru ca a fost parasit de toti"

Sotia lui Dossey: "Sotul meu a murit si pentru ca a fost parasit de toti"

La aproape trei luni de la moartea fotbalistului Ibrahim Dossey, sotia lui, Ioana, ii acuza pe toti cei din lumea fotbalului de dezinteres fata de sportiv. Ioana crede ca daca primea ajutor de la mai marii fotbalului, Dossey putea fi salvat.

Ibrahim Dossey a intrat in coma in urma unui accident petrecut in septembrie 2008 si a murit trei luni mai tarziu. A lasat in urma o fetita de patru ani si o sotie indurerata.

Ioana Dossey nu-i poate ierta pe fostii colegi ai lui Ibrahim pentru dezinteresul de care au dat dovada cat el a fost internat. Ioana afirma ca pe toata perioada internarii, sportivul nu a fost vizitat decat de Marius Lacatus si de Ionut Dragomir. Ea s-a luptat singura sa isi salveze sotul si nu a avut parte de niciun sprijin ca sa ii gaseasca o clinica de recuperare.

Dossey a venit din Ghana in 2001, cand a semnat contractul cu echipa FC Brasov. In acelasi an a cunoscut-o pe Ioana, de care s-a indragostit. A activat la mai multe echipe, printre care Pandurii Târgu-Jiu, Rapid si Unirea Sânnicolau Mare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni