• PRO TV
  • Traieste intr-o camera improvizata si face baie prin vecini, dar strange bani pentru carti. "Autoritatile nu au facut nimic"

Traieste intr-o camera improvizata si face baie prin vecini, dar strange bani pentru carti. "Autoritatile nu au facut nimic"

Traieste intr-o camera improvizata si face baie prin vecini, dar strange bani pentru carti. "Autoritatile nu au facut nimic"

Viata ii incearca pe unii dintre semenii nostri, mult peste puterea de intelegere. Chiar si asa, nu se lasa ingenuncheati.

AFLATI LA FINALUL ARTICOLULUI CUM O PUTETI AJUTA PE IRINA

Irina ne primeste cu modestie in casa ei de doi metri latime si trei lungime. In realitate, un soi de magazie pe care locatarii au amenajat-o astfel incat fata sa nu doarma sub cerul liber.

Sta aici de trei ani, dupa ce alti 12 a impartit cu mama ei o camera de la parter. Incaperea cu ferestre minuscule nu are apa, baie sau gaz.

Irina Zacopceanu: "Sunt obisnuita aici, stau de atatia ani e ca si casa mea. Ma duc pe la oamenii din bloc, ma lasa sa fac baie cand vreau eu."

Mama i s-a prapadit anul trecut, in timp ce ea sustinea examenul de Bacalaureat. Singurul ei prieten este Kim, un hamster caruia Irina ii spune tot ce are pe suflet. Tanara nu isi plange de mila. Castiga lunar putin peste 600 de lei. Face curatenie pe scara si lucreaza la un supermarket. Nu uita insa sa isi cumpere carti.

Irina Zacopceanu: "Banii ii mai las si pe card, ii string asa. In primul rand, mi-as dori sa am unde sta si dupa aia mi-as dori sa plec in Egipt, peste ani, cand o sa am posibilitatea."

Zilnic, ii trece pragul cate un vecin care ii aduce de-ale gurii si se asigura ca Irina este bine. Oamenii sunt impresionati de vointa ei de a razbi dar si de modestia de care da dovada.

Citeste mai multe pe stirileprotv.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni