• PRO TV
  • Alexandra Stoian aduce Stirile din Sport

Alexandra Stoian aduce Stirile din Sport

Alexandra Stoian aduce Stirile din Sport

Frumoasa prezentatoare Alexandra Stoian s-a mutat de la pupitrul Stirilor PRO TV la cel al stirilor sportive! Alexandra a primit cu entuziasm aceasta noua provocare si este fericita sa experimenteze si aceasta latura a carierei de jurnalist. Alaturi de Corina Caragea si Vadim Vijeu, Alexandra va fi responsabila cu noutatile din sport, pe care le va aduce in casele romanilor prin intermediul rubricii sportive din cadrul Stirilor PRO TV. 

"Am trecut la o alta categorie a profesiei mele si am luat-o ca pe o provocare, o ocazie sa incerc si altceva, tinand cont ca stilul stirilor din sport este diferit. Imi place echipa alaturi de care lucrez, ii apreciez pentru modul in care isi fac treaba si fur de la ei meserie, tot ce inseamna acest domeniu relativ nou pentru mine." – a declarat Alexandra

Inca din copilarie Alexandra a avut inclinatie catre sport si a practicat mai multe, insa este deschisa si la experiente noi: "De mica am practicat sport: gimnastica, balet, atletism si volei in perioada in care am facut parte din echipa scolii. Imi place si patinajul artistic, pe care il urmaresc cu placere de fiecare data. As incerca si sporturile nautice, desigur as incepe incet cu stand-up paddle si in vacantele de vara as experimenta si windsurf".

Alexandra si-a inceput cariera in media la PRO TV Iasi. Aici a lucrat atat ca reporter de teren, unde a avut parte de experiente semnficative care au ajutat la formarea ei ca profesionist, cat si ca prezentatoare. Acum trei ani a venit in Bucuresti, unde a ajuns direct la pupitrul Stirilor PRO TV, fie alaturi de colegii ei la matinal, la jurnalul de la 13:00 sau la cel de la 17:00. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni