• PRO TV
  • Sambata la iLikeIT, George Buhnici testeaza cele mai rezistente smartphone-uri de pe piata romaneasca

Sambata la iLikeIT, George Buhnici testeaza cele mai rezistente smartphone-uri de pe piata romaneasca

Sambata la iLikeIT, George Buhnici testeaza cele mai rezistente smartphone-uri de pe piata romaneasca

Sambata dimineata, de la ora 10.00, George Buhnici si Marian Andrei vor face o serie de demonstratii neobisnuite cu cateva telefoane inteligente si, mai ales, rezistente. 

Patru smartphone-uri rugged, concepute sa reziste la apa sau socuri vor fi trimise in BootCamp, pentru o instructie militara adevarata! Testele de rezistenta duse la extrem, in care telefoanele sunt aruncate de la inaltime, sunt calcate de vehicule de 2 tone sau...  gatite intr-un cuptor incins la 180 de grade vor ajuta la obtinerea verdictului: care este cel mai dur dintre duri?

Pe langa testele cu telefoanele rezistente, editia de sambata va prezenta si o tableta conceputa pentru conditii vitrege. Cum arata un astfel de dispozitv la standarde NATO sau o camera de actiune ieftina si performanta, aflati sambata de la ora 10:00, la PRO TV!

Noutatile saptamanii dezvaluie totul despre imprimanta 3D, buna pentru realizarea... clatitelor! Tot atunci, telespectatorii vor afla despre planul cantaretului american Jay-Z de a acapara segmentul IT. 

PRO TV – Gandeste liber!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni