• PRO TV
  • Cristina Cioran si-a ales adversara cu lacrimi in ochi: Doinita Oancea

Cristina Cioran si-a ales adversara cu lacrimi in ochi: Doinita Oancea

Cristina Cioran si-a ales adversara cu lacrimi in ochi: Doinita Oancea

Cea mai emotionanta alegere a adversarului pentru duel a avut loc aseara la Ferma Vedetelor. Cristina Cioran a provocat-o la duel, cu parere de rau si lacrimi in ochi, pe Doinita Oancea. Momentul i-a sensibilizat pe toti si i-a facut sa realizeze prin cate lucruri au trecut in cele opt saptamani de cand sunt impreuna.

Ferma Vedetelor a fost lider de audienta, fiind urmarita in intervalul de difuzare 20:29 - 21:25 de peste 1.3 milioane de romani. In minutul de aur, de la 21:24, peste 1.7 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a obtinut 7.8 puncte de rating si 21% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 4.1 puncte de rating si 10.9% share.

Dimineata a inceput cu o disputa intre Cristina si Ionut. Dupa ce zilele trecute cartofii au starnit controverse, de aceasta data strecurarea laptelui le-a creat probleme. „Nu trebuie sa ma asteptati pe mine sa il strecor!”, a spus Ionut, iar Cristina a completat: „Eu credeam ca daca se ocupa unul de un lucru, se ocupa doar el de un lucru. Imi cer scuze ca ti-am zis sa strecori laptele!”. Aceasta discutie a determinat-o pe Cristina sa nu isi mai doreasca sa paraseasca concursul. 

Toate fetele au sarit sa il pupe pe nea Rata cand l-au vazut, deoarece au crezut ca miroase a cafea. Inspectia a decurs bine, iar nea Rata i-a dat cateva sfaturi lui George: „Vezi ca esti cam sabotat!”. 

Fetele s-au mobilizat de aceasta data si au avansat foarte mult cu constructia foisorului, dand dovada ca pot face si ele munca unui barbat, chiar daca au intrat in greva cu o zi in urma. 

Iulia Vantur a luat pulsul fermierilor, referitor la proiectul Ferma Mioritica. Toti s-au declarat incantati de experienta si au glumit pe seama personajelor pe care le interpreteaza: „Macar in film sa fiu eu femeie maritata si cu amant, nu viceversa!”, a spus Vica razand. 

Discutia a intrat intr-o nota serioasa cand Cristina trebuit sa isi aleaga adversara pentru duelul de sambata: „Doinita, imi pare rau, dar te provoc pe tine!”, a spus ea spre surprinderea tuturor. Dupa decizie s-a creat un moment emotionant. Cele doua adversare au plans si s-au luat in brate. Toti fermierii s-au luat de mana peste masa, fiind sensibilizati de reactiile fetelor. „Plang pentru ca ma gandesc la cele opt saptamani. Ma gandesc la cum ne-am tratat, la cum ne-am vorbit. Ma gandesc la cu totul alte chestii decat la duelul care o sa urmeze!”, a spus Doinita emotionata. 

Scenariul a luat o alta intorsatura la Ferma Mioritica. Personajele Doinitei si Roxanei au planuit o crima pasionala pentru a ramane ele cu amantul mamei lor, interpretat de Augustin. Desfranata satului, jucata de Cristina, si-a dat seama ca dragostea primeaza in viata ei si este  dispusa sa se sacrifice pentru justitiarul Ilie, interpretat de George. 

In editia de sambata, de la 22:30, telespectatorii vor fi martorii unei dispute intre Vica si Doinita, dar vor asista si la prima nunta de la Ferma Vedetelor, care se concretizeaza dupa multe cereri in casatorie. De asemenea, duelul dintre Cristina si Doinita se anunta a fi unul plin de tensiune. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni