• PRO TV
  • Nicole Cherry lanseaza un nou videoclip pentru piesa "Pana vine vineri"! Da-i PLAY aici - VIDEO

Nicole Cherry lanseaza un nou videoclip pentru piesa "Pana vine vineri"! Da-i PLAY aici - VIDEO

Nicole Cherry lanseaza un nou videoclip pentru piesa "Pana vine vineri"! Da-i PLAY aici - VIDEO

Tanara cantareata Nicole Cherry lanseaza un nou videoclip, pentru single-ul “Pana vine vineri”, o piesa cu un mesaj puternic, in care se vor regasi elevii, studentii, angajatii si toti cei care asteapta sfarsitul saptamanii, pentru cateva zile de relaxare si distractie!

Videoclipul a fost regizat de Michael Mircea, iar filmarile au avut loc in diverse locatii din mallul bucurestean Baneasa Shopping City si au durat mai bine de 12 ore. Tinutele artistei au fost realizate de Daria Georgescu, de coafuri a fost responsabila Livia Berceanu, iar machiajul a fost asigurat de Ana Cucuta. 

In noul clip, fanii artistei o pot vedea pe Nicole, alaturi de dansatorii sai, atat imbracata office, la costum, executand miscari sincronizate perfect, cat si purtand haine colorate, pregatita pentru distractie, avand o coregrafie plina de energie. 

Citeste si: Cum ar arata in realitate Elsa si Anna din "Frozen". Experimentul inedit al unui artist a facut senzatie pe internet



Piesa, produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata impreuna cu MediaPro Music, este compusa de Constantin Bodea, Mihai Andrei, Maxim Chisaru si Andrei Tiberiu Maria, pe versurile lui Vlad Munteanu, Elena Morosanu si Andrei Tiberiu Maria. 

Multumesc celor de la Hahaha Production si MediaPro Music pentru toata implicarea, in realizarea acestui nou videoclip. Piesa ‘Pana vine vineri’ are un aer fresh, de vara, la care am lucrat intens. A fost o experienta noua pentru mine, deoarece am vrut sa aduc un sound diferit de ceea ce am lansat pana acum, o piesa de impact, cu influente puternice. Am dorit ca acest nou single sa vina ca o schimbare pe piata muzicala, mai ales ca productia, pe versuri in limba romana, te duce cu gandul la un hit ce poate cuceri intreg globul, nu doar Romania! Sper, din tot sufletul, sa va bucurati, din plin, de noua mea piesa!”, a spus Nicole Cherry.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni