• PRO TV
  • Rochia imposibil de scurta care i-a creat mari probleme la coborarea din masina. Cum au pozat-o paparazzii

Rochia imposibil de scurta care i-a creat mari probleme la coborarea din masina. Cum au pozat-o paparazzii

Rochia imposibil de scurta care i-a creat mari probleme la coborarea din masina. Cum au pozat-o paparazzii

Model Victoria's Secret si una dintre cele mai sexy si apreciate prezente din lumea modellingului, Lily Donaldson este o tanara incantatoare si sexy in acelasi timp. Posesoarea unui trup perfect, Lily a tinut neaparat ca la cel mai recent eveniment monden la care a luat parte sa isi puna in valoare cel mai de pret atu fizic - picioarele interminabile!

Imbracata intr-o (very) little black dress, Lily Donaldson a fost principala atractie la o petrecere VIP care a avut loc in Londra. Modelul, care a defilat in 6 show-uri Victoria's Secret, a atras atentia cu picioarele sale sexy si lungi puse in valoare de rochia minuscula aleasa pentru eveniment.

Singura problema care i-a cauzat-o rochia mini a fost in momentul in care modelul in varsta de 29 de ani a coborat din masina. Lily a trebuit sa se straduiasca sa nu arate mai mult decat si-a propus in fata paparazzilor.

Unul dintre modelele emblematice ai ultimilor 10 ani, Lily Donaldson a facut parte din elita modellingului britanic, care a defilat cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012, alaturi de Naomi Campbell si Kate Moss.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni