• PRO TV
  • Si-a impletit doua cozi aparent banale. Urmatoarea miscare i-a transformat insa coafura intr-un look de vedeta 

Si-a impletit doua cozi aparent banale. Urmatoarea miscare i-a transformat insa coafura intr-un look de vedeta 

Si-a impletit doua cozi aparent banale. Urmatoarea miscare i-a transformat insa coafura intr-un look de vedeta 

Pot fi elegante, chic, moderne, romantice, clasice si arata... superb! Parul impletit poate fi in acelasi timp foarte sexy sau iti poate oferi o alura inocenta si copilaroasa, in functie de modelul ales.

Daca ai nevoie de inspiratie pentru a-ti aranja parul, iti venim in ajutor cu o impletitura deosebita, perfecta pentrusezonul cald. Uite cum poti sa te coafezi ca sa atragi privirile tuturor celor din jur.

Mai intai, trebuie sa iti faci o carare putin intr-o parte. Apoi incepi sa impletesti suvitele inspre partea in care ai mai mult par, astfel incat sa obtii modelul olandez de impletitura. Cand ajungi in partea de jos, trage cateva suvite astfel incat sa oferi mai mult volum cozii. Fixeaza cu un elastic si mergi mai departe.

Porneste de la ceafa si repeta procedeul anterior, avand grija sa tragi din nou de suvite astfel incat sa ai o coada texturata.

La final, inconjoara-ti capul cu cele doua cozi in asa fel incat sa creezi senzatia ca ai o coroana. Look-ul este romantic, clasic, frumos si nu foarte complicat. Vedetele il adora si drept exemplu sta cea mai recenta aparitie a top modelului Sara Sampaio, care a apelat la coafura aceasta cand a participat la un eveniment monden din New York:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni