• PRO TV
  • Era cea mai cool blonda din anii 2000. Cum arata acum si cat s-a transformat Marissa din "The O.C" 

Era cea mai cool blonda din anii 2000. Cum arata acum si cat s-a transformat Marissa din "The O.C" 

Era cea mai cool blonda din anii 2000. Cum arata acum si cat s-a transformat Marissa din "The O.C" 

Sigur te uitai si tu la The O.C (Rebel in California)! O mai stii pe Marissa, blonda care s-a indragostit de Ryan, baiatul rau al serialului? Uite cum arata ea acum!

Cu personaje carismatice, o poveste plina de rasturnari de situatie si un final neasteptat, serialul creat de Josh Schwartz a fost rampa de lansare pentru 4 actori tineri: Mischa Barton, Rachel Bilson, Ben McKenzie si Adam Brody.

Fara indoiala capul de afis al serialului a fost insa vedeta britanica Mischa Barton, care la 17 ani impresiona cu rolul saracei fete bogate si neintelese din Newport Beach.

Adolescentii americani au fost fascinati de apartia ei in rolul Marisei Cooper. Dupa terminarea serialului presa a scris ca actrita si-a jucat in show propria viata din urmatorii ani. Actrita a trecut de la statutul de copil-actor-vedeta si starleta adolescenta la rusinea unui declin profesional, arestare pentru droguri si spitalizare fortata.

La 13 ani de la premiera serialului, Mischa Barton revine in lumina reflectoarelor si spune varianta ei a povestii. Blonda a dezvaluit intr-un interviu pentru revista PEOPLE ca, dupa terminarea filmarilor pentru "The O.C", a avut nevoie de o pauza.

"Am avut nevoie de un respiro, am vrut sa redescopar ce imi place la actorie, pentru ca atunci cand esti prea mult in atentia publicului, uiti aspectele placute si amuzante ale acestei meserii."

Actrita a mai spus ca s-a mutat momentan in Londra pentru a descoperi ce doreste sa faca in viitor: "M-am mutat in Europa pentru a afla ce vreau sa fac de acum inainte, sa ma redescopar pe mine insami."

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni