• PRO TV
  • Vedete care s-au cuplat cu asistentii lor. Cine sunt divele care au trait povesti de iubire cu angajatii

Vedete care s-au cuplat cu asistentii lor. Cine sunt divele care au trait povesti de iubire cu angajatii

Vedete care s-au cuplat cu asistentii lor. Cine sunt divele care au trait povesti de iubire cu angajatii

Heidi Klum si bodyguardul sau sexy

Heidi Klum si Seal au fost casatoriti timp de cativa ani si au impreuna patru copii. In momentul in care s-au despartit, presa tabloida a scris zile intregi despre relatia fotomodelului cu bodyguardul sau, Martin Kristen, care ar fi inceput in timpul casniciei lui Klum cu Seal. Aceasta a negat, insa dupa divort s-au afisat ceva vreme impreuna.

Anne Heche si cameramanul

Anne Heche si Ellen DeGeneres au fost impreuna timp de trei ani, intre 1997 si 2000. In 2000, Heche a avut un an greu. A avut o cadere nervoasa, fiind arestata de politie dupa ce a fost gasita hoinarind prin Central Valley "cautand extraterestri". In acelasi an si-a inselat partenera de viata cu un un cameraman pe nume Coley Laffoon. Heche si Laffoon s-au casatorit in 2001, iar in 2002 s-a nascut fiul lor. Nici aceasta relatie nu a durat, cuplul divortand tot din cauza infidelitatii actritei.

Julia Roberts si cameramanul

Julia Roberts si actualul ei sot, cameramanul  Danny Moder, s-au intalnit in timpul filmarilor comediei The Mexican. Amandoi erau implicati in alte relatii in acel moment al vietii lor, insa acest lucru nu i-a impiedicat sa se indragosteasca,

Jessica Alba si asistentul de productie

Jessica Alba a jucat rolul femeii invizibile in "Fantastic Four", insa cu siguranta nu a fost invizibila si pentru asistentul de productie, Cash Warren. Cei doi s-au indragostit unul de celalalt si s-au casatorit in 2008.

Kim Kardashian si bodyguardul ei

Inainte de a fi sotia lui Kanye West si a lui Chris Humphries (pentru 72 de zile!), Kim Kardashian a avut un trecut amoros tumultuos. A avut o relatie si cu Shengo Deane, bodyguardul sau sexy.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni