• PRO TV
  • Octavian Strunila a parasit Ferma vedetelor, dupa 11 saptamani de cantare si veselie

Octavian Strunila a parasit Ferma vedetelor, dupa 11 saptamani de cantare si veselie

Octavian Strunila a parasit Ferma vedetelor, dupa 11 saptamani de cantare si veselie

Decizia lui Denis de a-l trimite la duel pe Octavian Strunila s-a dovedit a fi una de-a dreptul dramatica pentru gasca vesela formata in ferma din Cipru. in lipsa de alternative, Octavian a ales sa mearga la duel cu Vasile si, dupa doua probe foarte solicitante atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, Strunila a parasit Ferma vedetelor, lasand in urma lui un val de tristete.  

Strategii de tot felul si discutii aprinse din cauza mancarii au ridicat nivelul de tensiune din ferma cipriota, insa venirea Iuliei pentru a alege cel de-al doilea duelist a adus si un moment de relaxare. Ei au avut un oaspete din Cipru, care i-a invatat cum sa vopseasca oua si sa creeze decoratiuni in stil traditional cipriot. 

Cei doi duelisti, Octavian si Vasile, s-au retras la casutele izolate cu mult umor si voie buna, liberi, fara teama, avand in gand o deviza simpla: sa dea tot ce au mai bun si sa faca impreuna un spectacol memorabil. „In arena duelului ma simt ca pe scena la teatru!”, a declarat Strunila. 

La prima proba, maimuta cu lamai, cei doi au trebuit sa adune lamaile suspendate pe o barna, catarandu-se pe o franghie. Pentru a face asta, ei trecut printr-un traseu suspendat, mutandu-si singuri scandura. Primul care a reusit sa adune cinci lamai in cosul sau a fost Vasile, castigand prima proba. 

Cea de-a doua proba, cu paharele pe cap, a fost inspirata dintr-un joc traditional cipriot. Cei doi au avut de tinut cat mai multe pahare pe cap si sa mearga in jurul unui butoi. Octavian a fost cel care a scapat de trei ori paharele, pierzand astfel proba si duelul: „Vasile, e OK! Gata, ma, bravo!”, a spus Strunila dupa terminarea probei. 

Finalul duelului a pornit un val de tristete si lacrimi intre fermieri, deoarece un om de baza, care le-a fost aproape si a insufletit zilele grele, a parasit ferma, iar veselia si voia buna pe care le aducea Strunila prin personalitatea sa au lasat un gol imens. 

„E bine ca plec pe de-o parte! Cred ca aici raman oameni care se descurca destul de bine cu lucrurile ce tin de ferma si sa castige cel mai bun!”, a declarat Octavian. „Cand imi punea cate un pahar, parca imi punea plumb fierbinte in crestetul capului!”, a marturisit Vasile. 

Ajunsi inapoi in ferma dupa duel, concurentii si-au vazut de treburile lor in continuare, cu o urma de regret si facand glume pe seama lui Strunila. Linistea lor a fost tulburata de o surpriza nesperata, care le-a umplut sufletele de liniste dupa un moment cu o incarcatura emotionala mare. Un grup de romani stabiliti in Cipru au venit in ferma cantand Hristos a inviat, cu daruri si lumina, pentru a sarbatori invierea alaturi de fermieri. 

Gestul i-a emotionat pana la lacrimi pe concurenti, au cantat impreuna, au mancat, au ciocnit oua si s-au bucurat alaturi de oameni noi. „E senzatia pe care o ai cand iesi la 12 noaptea la biserica, de Pasti, si toata lumea canta langa tine. Nu conteaza ce functie ai, de unde esti. Nu conteaza ce natie ai, nu conteaza nimic.”, a spus Elena cu lacrimi in ochi. „Am avut un moment in care brusc n-am mai putut sa mai vorbesc. si un sentiment bucurie, de liniste, de casa!”, a completat Paul. 

Saptamana viitoare, Ferma vedetelor pregateste noi surprize. Sarbatoarea Pastelui continua in ferma, iar concurentii vor avea parte de o petrecere pe cinste alaturi de Zdob si Zdub. Telespectatorii vor vedea pe cine a lasat Strunila fermierul saptamanii, ca o ultima mutare decisiva in strategia fermei, cine vor fi servitorii, dar si care este urmatorul concurent ce va parasi ferma in urma unui duel pe cinste. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni