• PRO TV
  • Ce se afla in interiorul cozii unui sarpe cu clopotei. Un tata si un fiu au facu disectia. Ce au descoperit in interior

Ce se afla in interiorul cozii unui sarpe cu clopotei. Un tata si un fiu au facu disectia. Ce au descoperit in interior

Ce se afla in interiorul cozii unui sarpe cu clopotei. Un tata si un fiu au facu disectia. Ce au descoperit in interior

Relatia dintre un tata si fiul sau a luat cu asalt internetul. Cei doi au devenit celebri dupa ce si-au facut un canal pe Youtube "Ce se afla inauntru" si au realizat tot felul de filmulete.

Intr-unul dintre ele, din dorinta de a-si ajuta fiul la scoala, tatal a disecat coada unui sarpe cu clopotei pentru a afla ce se afla inauntru. Daniel Markham a inceput sa realizeze aceste filmulete pentru un proiect de stiinta al mezinului.

Curiozitatea de a afla de ce sarpele cu clopotei scoate acel sunet distinctiv din varful cozii i-a facut sa lucreze impreuna si sa documenteze materialul publicat pe Youtube.

Cei doi au cumparat o piele de sarpe si cu ajutorul unui cutter au spart anourile care compun partea terminala a cozii. Cei doi au constatat ca in interior nu se afla de fapt nimic si ca sunetul este produs prin lovirea a doua anouri din keratina, care sunt goale pe dinauntru.

Sarpele cu clopotei poate sa isi miste coada si de 50 de ori pe secunda.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni