• PRO TV
  • A crescut un pui de gorila ca pe propriul sau fiu, iar apoi i-a redat libertatea. 5 ani mai tarziu, s-au intalnit in salbaticie

A crescut un pui de gorila ca pe propriul sau fiu, iar apoi i-a redat libertatea. 5 ani mai tarziu, s-au intalnit in salbaticie

A crescut un pui de gorila ca pe propriul sau fiu, iar apoi i-a redat libertatea. 5 ani mai tarziu, s-au intalnit in salbaticie

Damian Aspinall, un antreprenor milionar de origine britanica, se numara printre pasionatii de aventuri si militantii pentru drepturile animalelor. Barbatul a pus bazele Fundatiei Aspinall care se implica in reintegrarea gorilelor in salbaticie din dorinta de a le proteja specia.

Cand Damian l-a intalnit pe Kwibi, o gorila mascul, l-a tratat ca pe propriul sau fiu. Intre cei doi s-a realizat o conexiune speciala, iar momentul in care gorila a fost dusa inapoi in jungla a fost unul dureros pentru omul de afaceri. 

Convins ca gorila va avea o viata mai buna in habitatul sau natural, Damian a acceptat despartirea, dar si-a promis ca isi va revedea prietenul necuvantator. 

Citeste si: S-a oprit sa-si faca o poza cu o pantera. Ce s-a intamplat la cateva secunde de la aceasta secventa

La 5 ani de la despartirea de gorila, Damian a decis ca a venit momentul sa il reintalneasca pe Kwibi. Apropiatii l-au sfatuit pe britanic sa nu faca asta deoarece sansele ca animalul sa nu il mai recunoasca era mari. Mai mult, acestia au fost de parere ca gorila ar putea sa devina agresiva in prezenta lui. 

In ciuda acestor sfaturi, Damian a pornit intr-o misiune de cautare a prietenului sau. Barbatul s-a aventurat in jungla in speranta ca undeva Kwibi il astepta, iar eforturile lui au meritat. 

Reintalnirea dintre Kwibi si Damian a fost una emotionanta. Urmareste si tu un video emotionant.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni