• PRO TV
  • Un barbat s-a prefacut ca rapeste un copil. Reactia trecatorilor este incredibila 

Un barbat s-a prefacut ca rapeste un copil. Reactia trecatorilor este incredibila 

Un barbat s-a prefacut ca rapeste un copil. Reactia trecatorilor este incredibila 

Potrivit livebiz.ro, statisticile arata ca in China peste 200.000 de copii dispar, in cea mai mare parte acestia fiind rapiti si mai apoi vanduti. Scopul filmuletul de mai jos estes sa traga un semnal de alarma, mai ales ca reactiile celor din jur nu sunt intotdeauna cele mai bune cand intalnesc astfel de situatii.

Un experiment social realizat in China a demonstrat ca desi un copil era rapit in fata lor, trecatorii nu au avut nicio reactie si in loc sa sune la politie, ei au ignorat complet ceea ce se intampla chiar in fata lor. Atitudinea de nedumerire a fost singura lor reactie.

In scenariul realizat pentru experiment, Dapeng, un barbat care tine in mana o batista, rapeste un copil de pe strada, iar multi dintre cei care se aflau in acel moment acolo nu au parut sa fie afectati de nefericitul eveniment. Este alarmanta concluzia pe care o trage experimentul: oamenii nu stiu cum sa reactioneze in astfel de situatii.

Barbatul care a jucatul rolul rapitorului: "Copilul tau poate fi urmatoarea persoana rapita. Asigurati-va ca faceti ceva intr-o astfel de situatie. Aveti posibilitatea sa salvati viata unui copil."

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni