• PRO TV
  • Trend-ul cu masca de fata dantelata care face furori pe Instagram. De ce o folosesc toate internautele

Trend-ul cu masca de fata dantelata care face furori pe Instagram. De ce o folosesc toate internautele

Trend-ul cu masca de fata dantelata care face furori pe Instagram. De ce o folosesc toate internautele

Tot mai multe femei au inceput sa foloseasca in ultima vreme masca din dantela, postandu-si pe Instagram poze si laudandu-se cu efectele lor. Motivul?

Pe langa faptul ca dantela este asociata deseori cu lenjeria intima, mai nou, ea a devenit un material folosit in domeniul frumusetii. Se spune ca are mai multe beneficii asupra pielii, avand in vedere ca se crede ca are ingrediente ce fac pielea sa straluceasca, rezolvand si probleme dermatologice precum acneea sau imbatranirea pielii.

Un astfel de tratament creste nivelul de absorbtie al tenului, ceea ce face pielea mai ferma. Doctorii si esteticienii folosesc deseori tesuturi din bumbac, care se gasesc si in aceste tipuri de masti, pentru compresie, ceea ce permite pielii sa raspire. Astfel, pielea este hidratata imediat dupa prima folosire, avand rezultate pe termen lung.


Totodata, masca este atat de bine conturata pe fata, incat nu va trebui sa iti faci griji ca va cadea daca vrei sa faci si alte activitati in timp ce o porti.

Instagramistele din intreaga lume au aflat care sunt benificiile si au inceput sa foloseasca masti din dantela, avand grija, bineinteles, sa le arate tuturor fanilor la ce metode de infrumusetare apeleaza pentru a iesi perfect in poze. Iata numai cateva imagini aparute pe reteaua de socializare:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni