• PRO TV
  • O strada s-a prabusit in mijlocul orasului, dar ce a urmat este incredibil. Ce s-a intamplat la numai cateva zile

O strada s-a prabusit in mijlocul orasului, dar ce a urmat este incredibil. Ce s-a intamplat la numai cateva zile

O strada s-a prabusit in mijlocul orasului, dar ce a urmat este incredibil. Ce s-a intamplat la numai cateva zile

Ce se intampla intr-un oras cand o strada se surpa? Intreaga circulatie este paralizata, iar oamenii de cele mai multe ori nu reusesc sa treaca prea repede peste moment pentru ca dau vina pe autoritati si se gandesc ce se intampla daca erau acolo in momentul prabusirii.

Ceea ce s-a intamplat in Japonia insa este un lucru de admirat si o lectie pentru noi toti. Un canal de scurgere din Orasul Fukuoka ameninta sa ingita o strada intreaga, iar in urma dezastrului s-a format o gaura foarte adanca. O mobilizare si o organizare exemplara au fost cele doua elementele care descriu cel mai bine situatia de dupa.

In numai cateva zile, o echipa uriasa de muncitori a reusit sa astupe gaura. Filmuletul de mai jos demonstreaza faptul ca japonezii se misca exemplar, iar utilajele nu isi opresc motoarele nici macar o secunda.

Toate conductele si reteaua de cabluri au fost refacute, iar dupa nici o saptamana, strada arata impecabil. Pare ca nimic nu s-a intamplat, dar este adevarat si este dovada clara a faptului ca se poate.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni