• PRO TV
  • O tanara si-a transformat mama bolnava de cancer intr-o diva. Imaginile care au cucerit internetul

O tanara si-a transformat mama bolnava de cancer intr-o diva. Imaginile care au cucerit internetul

O tanara si-a transformat mama bolnava de cancer intr-o diva. Imaginile care au cucerit internetul

Cu totii stim ca femeile isi doresc sa arate impecabil in orice moment al zilei, sa fie admirate de catre cei din jur, dar intotdeauna vor fi in cautarea unui make-up care sa le puna in evidenta trasaturile feminine ale fetei.

Nadia Ioana (Natalie) este pasionata de make-up si blogging. Talentul si indemanarea in "artele machiajului" i-au adus si un anumit grad de popularitate pe retelele de socializare. Nadia isi promoveaza munca prin intermediul paginii sale de Facebook, acolo unde publica fotografii cu machiajele pe care le realizeaza. 


Constienta de puterea machiajului, Natalie a decis sa isi ajute mama sa se simta mai bine in pielea ei si sa capete incredere in fortele proprii. Femeia, care sufera de cancer, a acceptat ajutorul fiicei, iar imaginile care surprind transformarea ei au cucerit internetul. 

Citeste si: Isi prinde parul cu un cleste, apoi il piaptana cu grija. Trucul pe care orice femeie il poate pune in aplicare acasa

In plus, initiativa Nadiei a fost apreciata de toti cei care au vazut imaginile, majoritatea considerand ca gestul tinerei este unul curajos si laudabil.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni