• PRO TV
  • Cele mai bune filme se vad la ProTV: Duminica, de la 20:30, ai "Piratii din Caraibe: La capatul lumii" cu Johnny Depp

Cele mai bune filme se vad la ProTV: Duminica, de la 20:30, ai "Piratii din Caraibe: La capatul lumii" cu Johnny Depp

Cele mai bune filme se vad la ProTV: Duminica, de la 20:30, ai "Piratii din Caraibe: La capatul lumii" cu Johnny Depp

Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV!

Sambata - Omul cu masca de fier

Regia: Randall Wallace
Gen: Actiune, Aventura
Cu: Leonardo DiCaprio, Jeremy Irons, John Malkovich

Au trecut ani buni de cand Aramis, Athos, Porthos si D'Artagnan au puptat impreuna si au fost cei mai bravi si mai loiali muschetari ai regelui.Numele lor au devenit legende, dar eroii nostri inca n-au disparut de pe scena istoriei secrete. Deci, ce fac acum, peste ani, cei patru prieteni?E anul 1660 si in Franta se largeste spectrul foametei.Marele rege pe care muschetarii l-au slujit cu atata credinta, Ludovic al XIII-lea, a murit, si la tron l-a urmat crudul si arogantul Ludovic al XIV-lea (Leonardo DiCaprio). 

In timpul domniei lui, in Bastilia, un misterios prizonier a trait aproape 10 ani cu o masca de fier pe fata.Pentru a salva natiunea, muschetarii trebuie sa se intoarca la datorie pentru o ultima misiune, cea mai periculoasa dintre toate: sa elibereze prizonierul cu masca de fier si sa-i dezvaluie adevarata identitate.Numai prin acest act isi vor indeplini visul de a gasi si a sluji un rege mare - pentru enigmaticul prizonier, pentru regatul care a fost si va fi si pentru ei insisi.


Duminica - Piratii din Caraibe: La capatul lumii

Regia: Gore Verbinski
Gen: Actiune, Aventura
Cu: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Geoffrey Rush, Yun-Fat Chow


In cea de-a treia parte a seriei, Will (Orlando Bloom), Elizabeth (Keira Knightley) si Capitanul Barbossa (Geoffrey Rush) trebuie sa il elibereze pe Jack Sparrow (Johnny Depp), tinut prizonier de Davy Jones (Bill Nighy). Pentru asta, ei pornesc catre Singapore in cautarea unei corabii conduse de Capitanul Sao Feng. Insa, eli¬berarea piratului nu duce si la finalul aventurilor, pentru ca Lor¬dul Cutler, care detine acum ini¬ma lui Davy Jones, formeaza o alianta neobisnuita cu acesta din urma. Doua nominalizari la Oscar, pentru machiaj si efecte vizuale.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni